AnaSayfa / Genel / Kahve falında bulutlara yaklaşmak

Kahve falında bulutlara yaklaşmak

Kahve falında bulutlara yaklaşmak atılan her adımın hayırlı günler ve hayırlı haberler getireceğine, kişinin iş konusunda da aynı sıkıntıları yaşaması neticesinde tüm yaşam koşullarının kötüye gideceğine, işlerin yoluna sokulacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, eski günlerine geri dönmek için çabalayacağına, destek olduğu kişilerden ihanet göreceğine, sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına, sevap işlemek için uğraşacağına alamet eder.

Kahve falında bulutlara yaklaşmak gördüyseniz:

  • Yanlışlıkla söyleyeceğiniz sözler veya yanlış anlaşılan cümleler ilişkilerde sıkıntı yaratabilir.

Kahve falında bulutlara yaklaşmak isminden sıkça söz ettireceğine, kaderinin ve şansının yüzüne güleceğine böylece işlerinin artacağına alamet eder.

Kahve falında kadına arkadan yaklaşmak düğün veya nişan gibi bir durum için tüm akrabaların bir araya gelerek dayanışma içinde olacağına, uğursuzluklar ve şanssızlıklarla dolu özel hayatın giderek içinden çıkılması zor bir durum haline geleceğine rivayet eder.

Kahve falında gökyüzüne yaklaşmak böylece geçim derdinin baş göstereceğine, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine tabir olunur.

Kahve falında ölüme yaklaşmak daha fazla gelir sahibi olacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını bu destek sayesinde çözeceğine ve borçlarından bu sayede kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında birine yaklaşmak yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, falı kapatan kişinin hanesine büyük bir bereket getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında arkadan yaklaşmak daha yeni ve işlerinde çok iyi yerlere gelmiş insanlar ile tanışacağına, sorunlarını ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına ve daha büyük kazançlar elde edeceğine, iyi giden hayatının bir anda bozulacağına, iflas edeceğine yorulur.

Kahve falında kıyamete yaklaşmak dertlerinin biteceğine, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine ve herşeyin bu sayede çok daha keyifli bir hal alacağına, sorunların çözümü için gerekli kararların zaman kaybetmeden verileceğine işaret eder.

Kahve falında erkeğe yaklaşmak yeni bir ev alınacağına, çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, maddi açıdan iyi geçecek bir döneme girileceğine, sevdiği kişiler ile daha çok vakit geçireceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir