AnaSayfa / Genel / Kahve falında yıldızlara yaklaşmak

Kahve falında yıldızlara yaklaşmak

Kahve falında yıldızlara yaklaşmak yakın bir zamanda çok daha kazanç getirecek ve etraftaki herkesin yararlanabileceği bir işe girileceğine ve bu işte patronluğa kadar yükselerek çok daha başarılı adımlar atılacağına, yüzünün güleceğine, umutlarının tazeleneceğine, ruhunun şifa bulacağına, kendi işinin sahibi olacağına, hayatının yoluna girmeye başlayacağına, umutlarının biteceğine bu durumun hayata küsmesine ve bunalıma girmesine neden olacağına, ailesi ve sevdikleri ile büyük bir uyum içinde olacağına, başarıya giden yollar üzerindeki engellerin kalkacağına, böylece olabildiğince aşama kaydedeceğine, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yıldızlara yaklaşmak gördüyseniz:

  • Sizi endişelendiren bazı durumlarda yardıma hazır olursanız olaylarda fark yaratma şansınız olabilir.

Kahve falında yıldızlara yaklaşmak onlara çok bağlı olacağına, yeterli kimse haline geleceğine, yol yordam sorulan ve kendisinden de akıl danışılan kimse olacağına işaret eder.

Kahve falında arkadan yaklaşmak aile içinde geçiminin zorlaşacağına, sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında zinaya yaklaşmak kişinin duygusal davranarak aldığı kararlar sonrasında geleceğini riske atacağına, geleceğe daha umut dolu bakacağına yorulur.

Kahve falında bulutlara yaklaşmak sorunların çabucak halledileceğine, kötülerin ve kıskançlık besleyen kişilerin haneden uzaklaştırılacağına delalettir.

Kahve falında eşine arkadan yaklaşmak yardım edilen kişilerin ihanetle cevap vereceklerine, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden iyi haber gelmeyeceğine, hep içinde şüphelerin ve sıkıntıların kalacağına bunun da kendisini huzursuz edeceğine inanılır.

Kahve falında kadına arkadan yaklaşmak yaşanan üzüntülü günlerin biteceğine, her zaman hürmet göreceğine, aile büyükleri tarafından onay gören işler yapacağına işarettir.

Kahve falında gökyüzüne yaklaşmak çok rahat edeceği bazı işler gerçekleştirip ferahlığa çıkacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp mutlu ve huzurlu günler geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kıyamete yaklaşmak kişinin kafasının rahat edeceğine, sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir