AnaSayfa / Genel / Kahve falında aya uçmak

Kahve falında aya uçmak

Kahve falında aya uçmak emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, iş hayatında çok zarar edileceğine, şansın döneceğine, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına, yaşama hevesinden olacağına ve yarınlarına dair tüm umutlarını kaybedeceğine, sorun yaratan olayların yakında biteceğine, rahat ettirecek bir işe girileceğine, büyük başarılar kazanılacağına, zararlarını telafi edeceğine, sorunlarından kısa bir süre içinde kurtulacağına, kısmetinin ve şansının açılarak önüne pek çok olanak çıkacağına alamet eder.

Kahve falında aya uçmak gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınızın eşinizin ya da sevgilinizin hoş olmayan bir durumdan sıyrılması olasıdır.

Kahve falında aya uçmak gerekli ve gereksiz olarak bu dönüp dolaşıp bu işe kendisini kaptıracağına, çok kötü ve üzüntülü bir döneme gireceğine, makam, güç, mal ve mülk sahibi olacağına inanılır.

Kahve falında aya doğru uçmak hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine, makamını garantileyeceğine işarettir.

Kahve falında ayasofya cami görmek iş hayatında alınacak riskler sayesinde çok iyi bir mevkiye gelineceğine, ticari faaliyetlerinin artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayasofya görmek karşılığını bulacağına, zararlı bir alışkanlığın yakında bitirileceğine, verilen kararlar sayesinde kazancın sürekli artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında aya ayak basmak sıkıntılı durumlar geçireceğine, aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına, ev sahibi olacağına ve atacağı adımlar sayesinde kendisine yüklü miktarda kazanç getirecek bir işe gireceğine delalettir.

Kahve falında aya tutunmak onunla güzel ve unutulmaz günler geçirme şansına ve mutluluğuna nail olacağına, kişinin endişelerinden, kötü düşüncelerinden, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında aya dokunmak sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, aradaki akrabalık bağının, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine ve belki işle ilgili bir ortaklık kurulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında aya yaklaşmak tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına, şansının açılacağına, işlerinin büyüyeceğine, kıvrak zekâsı sayesinde de işinde alıp yürüyeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir