AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayasofya görmek

Kahve falında ayasofya görmek

Kahve falında ayasofya görmek gereksiz ve değersiz birinden yardım isteneceğine, rızkının genişleyeceğine, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, bu sayede başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, işlerine dört elle sarılacağına, gülmeye hasret kalacağına, tabiri caizse bir yudum şifanın peşinden gideceğine, mutlu ve huzurlu bir birlikteliğe adım atılacağına, onu kendinden uzaklaştırmayı başaracağına, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, işinden anladığı için öncelikli olarak tercih edileceğine alamet eder.

Kahve falında ayasofya gördüyseniz:

  • Yalnız başınıza kalmak isteyeceğiniz veya platonik ya da gizli ilişkilere ilgi duyabileceğiniz bir sürece girdiniz.

Kahve falında aya yolculuk yapmak borçlarınızı ödemede kolaylık yaşayacağınıza, kazancının artacağına, güzel evlatlar yetiştireceğine rivayet eder.

Kahve falında aya çıktığını görmek tekin olmayan yollara parasını ve malını harcayacağına, bazı kişiler ile kurulacak çeşitli iş birliktelikleri ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bu sayede kısa zaman içinde çok büyük kazançlar elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında aya çıkmak manevi bir rahatlama yaşanacağına, çevresinin genişleyeceğine, planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, başarılarının artacağına yorulur.

Kahve falında aya bakıp dilek dilemek aile bireyleri ile bazı tartışmalar yaşanacağına, alınan kararlar sayesinde girilen bir işte çok iyi bir noktaya gelineceğine rivayet eder.

Kahve falında aya gittiğini görmek hayır getirecek temiz ve güzel kapıların açılacağına, ümitsizliğe alamet etmektedir.

Kahve falında aya bakmak çok büyük işler gerçekleştireceğine, nimetten ve paradan yana da bolluk yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında el ayası görmek azla yetinmek zorunda kalmayacağına, hayatının en kötü anlarında bile mutlu olacağına işaret eder.

Kahve falında aya bakıp dua etmek ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, yaşadığı yokluğun biteceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir