AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü padişah görmek

Kahve falında ölü padişah görmek

Kahve falında ölü padişah görmek dünyasının bir anda değişeceğine ve çok farklı bir kişi olacağına, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine, yolculuğun hiçbir yarar getiremeyeceğine, insanlar arasında büyük itibar kazanacağına, mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine, yapılan işte yalnız kalınacağına, çok büyük tartışmalara ve çekişmeler yaşayacağına ve aile arasında zaman zaman sürtüşmeler meydana geleceğine, hilebaz biri ile iş yapıp aldatılacağınıza, sıkıntılarını ve sorunlarını bu sayede atlatacağına rivayet eder.

Kahve falında ölü padişah gördüyseniz:

  • Bitirilmesi gereken işlerinizi tamamlamalısınız.

Kahve falında ölü padişah görmek sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine, anlaşmazlıkların ortadan kalkacağına, atılan her adımın hayırlı günler ve hayırlı haberler getireceğine ve gelecekten iş, aşk ve para işle ilgili olarak istenen bütün dileklerin gerçek olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında padişahla yemek yemek bugüne değin fark edilmeyen yanlarını ortaya çıkararak pek çok kişiyi kendisine hayran bırakarak şaşırtacağına, kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine delalettir.

Kahve falında padişahı görmek maddi ve manevi açıdan çok büyük zarara uğrayacağına, birçok konuda daha dikkatli olunacağına ve emek veren kişilerin istediği şeyler için alınteri döküleceğine alamet eder.

Kahve falında ölmüş padişah görmek mantık ve sezgileriyle hareket etmesi halinde her işini kolaylıkla halledeceğine, deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına ve haydan gelenin yine huya gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında cin padişahı görmek herkesin sevdiği, güvendiği, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına, çok hatalı çalışmalara gireceğine delalet eder.

Kahve falında eşini padişah görmek yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, huzurlu aile ortamının yaşananlardan dolayı bozulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin padişah olduğunu görmek evine haciz geleceğine, işlerini hayırlı bir şekilde ilerleteceğine, çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına delalet etmektedir.

Kahve falında padişahın elini öpmek çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve çok büyük arzu duyduğu şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir