AnaSayfa / Genel / Kahve falında paça çorbası yapmak

Kahve falında paça çorbası yapmak

Kahve falında paça çorbası yapmak iş konusunda da beklentilerin gerçekleşmeyeceğine, bir sebeple sıkıntılı durumlara düşeceğine, bir sebeple sıkıntıya düşen fal sahibinin sevdiği kişilerin aralarında konuşarak verecekleri bir destek sayesinde işlerini yoluna sokacağına, umutlarını yitireceğine ve emeklerinin de boşa gitmesine neden olacak bazı atılımlar yapacağına, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine, çok yakın bir zaman içinde mutlu olacağı bazı haberler alacağına, maddi olarak zor bir döneme girileceğine, karmaşadan ve belirsizlikten kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında paça çorbası yapmak gördüyseniz:

  • Sosyalleşerek veya iletişim ağınızı genişleterek önemli bağlantılar kurabilirsiniz.

Kahve falında paça çorbası yapmak suçlamalardan aklanılacağına, yaşanacak bir gönül ilişkisi sayesinde çok büyük bir mutluluğa kavuşulacağına inanılır.

Kahve falında paça çorbası görmek insanlarla arasında iyi geçimin sağlanacağına, kinin ve düşmanlığın giderileceğine, yüküne ortak olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında paça çorbası içmek uzun bir zaman önce büyük bir tartışma yaşadığı bir kişinin kendisine kurduğu tuzakları bozacağına, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına ve zarar verebilecek kişilerle tüm ilişkilerin kesileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kelle paça çorbası içmek maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, makamının artacağına, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kelle paça çorbası görmek istediğiniz gibi birisi ile tanışıp ilişkinizi evliliğe dönüştüreceğinize, ailesindeki huzurun bozulacağına yorulur.

Kahve falında kelle paça çorbası yemek gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, ertelenen bir tatile çıkılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kelle paça yapmak maddi durumunuz iyiyse işlerinizin kötüleşeceğine, hayatının kolaylaşacağına, rızkının artacağına, huzurunun, sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine işarettir.

Kahve falında paça yapmak maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, ters giden işlerin düzeleceğine, eline geçen fırsatları değerlendirmede çok başarılı olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir