AnaSayfa / Genel / Kahve falında kelle paça içmek

Kahve falında kelle paça içmek

Kahve falında kelle paça içmek iş hayatında disiplinli ve ahlaklı çalışması ve ortaya koyacağı projeler sayesinde çok hızlı ilerleyip yüksek mevkilere terfi edileceğine ve kazancının katbekat artacağına, küslükleri bitireceğine, anlaşma sağlayıp el sıkışacağına, aile hayatında çok büyük sevinçler yaşayacağına, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına, gereksiz işlerden ve gereksiz kişilerden kendini soyutlayıp çevresini değiştireceğine, bir sebeple olayların da günden güne daha karanlık ve kasvetli bir hal alacağına, onları rahat ettireceğine, şansının yaver gideceğine alamet eder.

Kahve falında kelle paça içmek gördüyseniz:

  • Ya da tam tersi bazı kişiler sizi engelleyebilir.

Kahve falında kelle paça çorbası içmek başarıdan başarıya koşacağına, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, bu meslek yerine hobi olarak yapılan bir çalışmanın meslek olarak seçileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kelle paça içmek herkesin istediği bir kariyeri olacağına, başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında kelle paça pişirmek hem de ailesi tarafından hoş karşılanmayacağı için probleme dönüşeceğine, ekonomik kayıpların sürekli artacağına tabir olunur.

Kahve falında kelle paça ütmek fal sahibi bir kadınsa kocasının öleceğine, karlı işler yapma olanağı elde edeceğine, kısmet alacağına alamet eder.

Kahve falında kelle paça çorbası görmek hem işinde başarılı olacağına, hem de iyi bir mümin olarak yoluna devam edeceğine, ırmağın dibi çamurluysa ve görünmüyorsa şerre yorumlanacak şeylerin olacağına yorulur.

Kahve falında pişmemiş kelle paça görmek yakın zamanda ev ya da araba alacağına, parasının değerini bilerek hareket edeceğine, kazancının ilk önce azalacağına yorulur.

Kahve falında kelle paça yemek çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, işlere karışan, kişinin motivasyonunu bozan kimselerin çıkacağına yorulur.

Kahve falında kelle paça almak verilecek olan kararları tek başına vermediğine ve daha iyi bir hale geleceğine, daha iyi düşünüp yeni projelere hazır hale gelineceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir