Kahve falında özür dileyen birini görmek

Kahve falında özür dileyen birini görmek yeni lezzetlerin tadına varacağına, görmediği yerlere gideceğine, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına, komşular tarafından kötülenileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, içinin ve kafasının rahatlayacağına, keyfinin ve yaşam enerjisinin yerine geleceğine, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, kem gözlü insanların da nazarına uğrayacağına, kişinin iyi hale geleceğine, zorluklarının biteceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının son bulmasına vesile olacak çarelerin karşısına çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında özür dileyen birini gördüyseniz:

  • Karşı taraf üzerinde uzun süreli etkileri olabilecek kararlar alamamanızda fayda var.

Kahve falında özür dileyen birini görmek ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına, küçük mutlulukların ve sevinçlerin yoğun olarak yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında ölüden özür dilemek zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına ve elini attığı her işte çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında bir kişinin özür dilediğini görmek görülen erkeklik organının küçük olmasın ise, borcunun çok olacağına, sevinçli bir haber alınacağına, bu sayede çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilisinin özür dilediğini görmek eskileri yâd edeceğine, iş hayatında rakiplerin oyununa gelineceğine, güzel başlayan çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, aile bireylerinin arasına nifak sokacak bir kişinin haneye gireceğine, sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına işarettir.

Kahve falında arkadaşının özür dilediğini görmek zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına, sıkıntı çektiği konularda çok iyi bir sonuca ulaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin özür dilediğini görmek kendi işinin başına geçip, kendi patronu olacağına, bir anında çok güleryüzlü ve çok sevimli bir kişi iken bir diğer anında çok somurtkan biri olacağına yorulur.

Kahve falında düşmanının özür dilediğini görmek sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine, kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin özür dilediğini görmek yakın bir arkadaşın başının sıkışması üzerine yardımına koşulacağına, yakında işlerinin aksayacağına, sevdiği kişileri çok üzeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir