AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüden özür dilemek

Kahve falında ölüden özür dilemek

Kahve falında ölüden özür dilemek iş yaşamında tüm dikkatleri üzerine çekeceğine, takdir toplayacağına, zorlukları teker teker aşacağına, aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine, işlerinin kısa süre içinde hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, içinde bulunduğu üzüntülü durumun yakın zamanda düzeleceğine, eline geçen kazancın gün geçtikçe daha da artacağına, kişinin bundan zarar göreceğine, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, onunla iyi bir geçim içinde olacağına, ancak Allah yolunda bazı hizmetlerde bulunup mazlumlara yardım ederse kısa zaman içinde hayallerini gerçekleştirebileceğine inanılır.

Kahve falında ölüden özür dilemek gördüyseniz:

  • İlginç şekilde elinize geçecek veya ortaya çıkacak olan bilgiler veya haberler, her ne kadar çok hoş olmasa da veya oldukça ilginç bir zamanda yüzünü gösterse de, işinize yarayabilir.

Kahve falında ölüden özür dilemek zenginliğinin, konforunun artacağına, gösterişli halinin hemen fark edileceğine, korkularından kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında sevgiliden özür dilemek büyük bir işe kavuşacağına, konforunun ve lüksünün yerinde olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin senden özür dilemek müsriflikten kaçınıp, tutumlu bir yaşam süreceğine, zengin olunacak bir işe girileceğine delalet eder.

Kahve falında sevdiğinden özür dilemek günden güne kazancının artacağına, kendisini çok daha iyi hissedeceğine, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, bazı konularda konuşulacağına delalet eder.

Kahve falında küs olduğun birinden özür dilemek sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına, borçları varsa ödeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında özür dilemek zor bir durumda olan çalışmaların ve projelerin rahatlayacağına, kardeşler arasında büyük sorunlar yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşının özür dilediğini görmek büyük başarılar kazanacağına, sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine, kırılan yaşam hevesinin yerine geleceğine yorulur.

Kahve falında birinin senden özür dilediğini görmek hiçbir şartta ve koşulda dinini ve ahlakını boşlamayacağına, manevi rahatlamaya erileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir