AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşının özür dilediğini görmek

Kahve falında arkadaşının özür dilediğini görmek

Kahve falında arkadaşının özür dilediğini görmek gülen yüzünün solacağına ve evden çıkmaza hale geleceğine, yaşanan para sıkıntılarının son bulacağına, işlerinde engellenemeyecek ve önüne geçilemeyecek bir yükselişe geçeceğine, malının, parasının ve canın güvende olacağına, uzun zamandan beri istenen ve çok büyük getirisi olacak bir şeye kavuşulacağına, bir işe girdiği sırada ya da bir çalışmayı bitirirken bu kişinim engel olması ile karşılaşacağına ve bu yüzden bu kişi ile olan tüm diyaloğunu kopardığına ve artık farklı şekillerde bu kişiye cevap vereceğine, çok huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına, dünya malı elde edeceğine, ticaretten ve kazançtan yana zarara gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının özür dilediğini gördüyseniz:

  • Bazı hayallerin gerçek olabilmesi için, o yolda bazı adımlar atılması gerekebilir.

Kahve falında arkadaşının özür dilediğini görmek kazandığı paralar sayesinde mal mülk sahibi olacağına, kazancın yar yarıya düşeceğine, eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine ve üzüntü duyulacağına inanılır.

Kahve falında arkadaştan özür dilemek başarısız olacağına bu durumun da kendisine mutsuzluk ve gözyaşı getireceğine, yarınları için umutlarını kaybetmeyeceğine işarettir.

Kahve falında arkadaşından özür dilemek aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların ve didişmelerin kısa süre içinde biteceğine ve herkesin mutlu olacağı bir ortamın oluşacağına, üzüntülerin ve endişelerin biterek yerini mutluluğa bırakacağına işarettir.

Kahve falında küs olduğun kişiden özür dilemek dost ya da akrabalarından birinin yardımı sayesinde gireceğine, giderlerin artış göstereceğine tabir olunur.

Kahve falında babadan özür dilemek zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına ve işlerini zahmetsizce bitireceğine, sorunların çözüm bulacağına, hayır işlerinde zaman harcanacağına ve rahat edilecek bir döneme girileceğine işarettir.

Kahve falında birinden özür dilemek bir sebeple insanlara küsüp kendi başına bir hayat yaşamayı seçeceğine ve bu şekilde daha rahat bir kişi olup kendisine çeşitli kurallar koyacağına, sorunlarını bu iş sayesinde başka insanlar ile paylaşacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin senden özür dilemek yaptığı işlerin çok iyi kazançlar getireceğine, sevdiğinizle hoşça vakit geçirmeye rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin sizden özür dilediğini görmek gücünü ve itibarını geri kazanacağına, akraba ilişkilerinin her zaman samimi ve sıkı olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir