AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinden özür dilemek

Kahve falında birinden özür dilemek

Kahve falında birinden özür dilemek elindekileri kaybedeceğine bu nedenle büyük bir özgüven ve cesaret kaybına uğrayacağına, eski bir hastalığın nüksedeceğine, çok mutlu olup, tüm sıkıntılarından, dertlerinden ve üzüntülerinden kurtulacağına, işlerinin ve kurulu düzeninin bozulacağına, hayırlı, bereketli ve rahat bir hayat yaşanacağına, kişinin kaymağını toplayıp, pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına, maddi olarak güç kaybedeceğine, rakiplerinin üzüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birinden özür dilemek gördüyseniz:

  • Evle ilgili konular veya aile ilişkileri yorucu ya da yıpratıcı olabilir.

Kahve falında düşmanının özür dilediğini görmek huzura ve rahata kavuşacağına, bazı aile bireyleri ile birlikte çok hayırlı bir işe girileceğine ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bir adım atılacağına işarettir.

Kahve falında birinin sizden özür dilediğini görmek kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, bu yüzden bir dönem üzüleceğine, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına delalettir.

Kahve falında ölüden özür dilemek yaşamının tadını çıkaracağına, çocukları ve torunları ile güzel günler geçireceğine, ancak daha sonra bazı sorunlar yaşayacağına, bu sorunların eş, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde çözüleceğine delalettir.

Kahve falında birinden özür dilemek iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına, buna karşılık kendisinin de onlara karşı güç ve kudret kazanmanın yollarını arayacağına inanılır.

Kahve falında küs olduğun birinden özür dilemek mutluluğu, huzuru, keyfi, neşeyi ve ağız tadını yakalamayı da başaracağına, çok sevdiği ve değer verdiği bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine işarettir.

Kahve falında birinin senden özür dilemek çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve aile hayatındaki sorunlardan bu sayede zarar görmeden kurtulacağına ve çok rahat edeceğine, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine inanılır.

Kahve falında eski sevgilisinin özür dilediğini görmek malın ve paranın da arttıkça artacağına, aile bireylerinin arasının açılacağına ve  maddi ve manevi açıdan zarar görüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevgiliden özür dilemek ikili ilişkilerde pürüzler çıkacağına, kişinin artık rahat bir nefes alacak kadar iyi bir duruma geleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir