AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin senden özür dilediğini görmek

Kahve falında birinin senden özür dilediğini görmek

Kahve falında birinin senden özür dilediğini görmek çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacağına, sevilen bir kişinin kalbinin kazanılacağına, yaşayacağı olaylardan ötürü çok zorluk çekeceğine, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına, kazancın katbekat arttırılacağına, karşılaşılsa bile çok kısa bir sürede üstesinden gelineceğine, yaşanan eksikliklerin giderileceğine ve çok büyük ve güzel işlerde başarı kazanılacağına, çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine ancak daha sonra sıkıntılı bir döneme gireceğine, çok büyük zararlar edeceğine, çok daha büyük sorunlar yaşayacağına, iş hayatında bazı zorluklar yaşanılacağına inanılır.

Kahve falında birinin senden özür dilediğini gördüyseniz:

  • Bazı konularda sonlanmalar ya da sonuçlanmalar yaşanabilir.

Kahve falında birinin senden özür dilediğini görmek bazen işsiz ve aşsız kalacağına, her iki tarafın da çok üzüleceğine delalet eder.

Kahve falında birinin senden özür dilemek hanesinde bolluk ve bereket olacağına, işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, elde bulunan maddi olanakların yavaş yavaş kaybedileceğine delalettir.

Kahve falında eski sevgilinin senden özür dilediğini görmek manevi olarak güçlü duygular yaşayacağına, uzun zaman boyunca maddi bir zarara sebep olacak bir işin peşinden gidileceğine ve zorluklarla başetmek zorunda kalınacağına işaret eder.

Kahve falında arkadaşının özür dilediğini görmek daha pozitif biri olacağına, çok büyük mutluluklar tadacağına, sevdikleri ile çok mutlu olacağına, iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birinden özür dilemek ortaklık kurulan kişilerle büyük bir tartışma yaşanacağına, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir kişinin özür dilediğini görmek ancak yine de çok daha mutlu zamanlar geçirilen eski dönemlerin mumla aranacağına, bir sebeple neredeyse yıkılacağına, hayata küsecek duruma geleceğine işarettir.

Kahve falında birinin özür dilediğini görmek dünya yaşamının da ahiret hayatının da kişinin istediği gibi olacağına, tatile çıkıp hem fiziksel, hem de ruhsal olarak yenilenmek için bulunduğu yerden uzaklaşacağına işarettir.

Kahve falında özür dilemek güç ve kudret kazanacağına, kızgınlık duyulan bir konuda sakin bir karar verileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir