AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğinden özür dilemek

Kahve falında sevdiğinden özür dilemek

Kahve falında sevdiğinden özür dilemek kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına, kimseye muhtaç olmadan ve el açmadan güzel bir yaşam süreceğine, toplum içindeki değerinin artacağına, ancak daha sonra yaşanacak bazı tatsız olaylar ve karşılaşılacak kötü bir durumdan ötürü her şeyin farkına varacağına, hakkında dedikodu çıkarılacağına, sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, iş hayatında hayırlı ve çok büyük miktarda kazanç sağlanacağına, bu sayede refah içinde yaşanacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına yorulur.

Kahve falında sevdiğinden özür dilemek gördüyseniz:

  • Gerçekleri öğrenmenizi sağlayacak sorular sorarak buna göre hareket etmenizde fayda var.

Kahve falında sevdiğinden özür dilemek karşı cinsten her zaman ilgi ve alaka göreceklerine, tüm isteklerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, iş hayatında sorunsuz ve bol kazançlı günlere girileceğine delalettir.

Kahve falında sevdiğinin özür dilediğini görmek kişinin muradına ereceğine ve bol kısmet alacağına, çok güzel ve hayırlı gelişmelerin ortaya çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşından özür dilemek hayallerinin söneceğine, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, kurulan dostlukların yaşanan olaylarla daha da perçinleneceğine inanılır.

Kahve falında arkadaştan özür dilemek hastalıkların yakınına uğramayacağına, sonradan da çok üzüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eski sevgilinin özür dilediğini görmek nankör bir kişi ile muhatap olunacağına ve ilgi istenen bir işe gereken ilginin verilemeyeceğine, aile hayatında çok kötü dönemler geçirmesine sebep olacağına alamet eder.

Kahve falında birinin özür dilemek güzel haberlerin ve müjdelerin alınacağı bir döneme girileceğine, bereketli ve rahat bir hayat yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında babadan özür dilemek daha çok kazanç elde edeceğine, küslüklerin biteceğine işaret eder.

Kahve falında eski sevgilisinin özür dilediğini görmek sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, sıkıntılardan kurtulup huzur bulmaya rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir