AnaSayfa / Genel / Kahve falında ay yıldızlı bayrak görmek

Kahve falında ay yıldızlı bayrak görmek

Kahve falında ay yıldızlı bayrak görmek iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, yorulduğu ve sıkıldığı zamanlarda ortaya çıkan bir rahatsızlık ile uğraşmak zorunda kalacağına, hayatına dair isteklerini yeniden gözden geçireceğine, engellerin ortadan kalkacağına, ortaya çıkan bu durumu çözmek için çeşitli yollara başvuracağına ve böyle bir çalışma sayesinde içine düştüğü durumla ilgili olarak çok büyük araştırmalara gireceğine, kulağa küpe olacak nasihatler alınacağına, masa başı bir işe girileceğine, uzun uğraşlar sonucunda rahat bir nefes alınacağına, sıkıntılarının gittikçe daha kötü bir hal alacağına, sevdiği kişilerden zarar göreceğine, sevilen bir kişiden sağlık sorunları ile ilgili kötü bir haber alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ay yıldızlı bayrak gördüyseniz:

  • Durumunuzu açıklamanız sizden şüphe eden bir kişinin size güvenmesini sağlayabilir.

Kahve falında ay yıldızlı bayrak görmek zararların daha çok çalışmayla telafi edileceğine, hiçbir eksiğinin bulunmayacağına, bolluk içinde yaşamanın keyfini süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ay yıldız bayrak görmek eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına ve bu yüzden karşılaştığı bazı kötü olaylar ile zor durumlara düşeceğine, fal sahibinin sıkıntılarından, zorluklarından ve çektiği zahmetten kurtulup, rahat bir nefes alacağına alamet eder.

Kahve falında yıldızlı bayrak görmek her türlü kötü kazadan ve kimseden korunacağına, maddi durumunun her zaman çok iyi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gökyüzünde yıldız ve ay görmek yaşanan bir sağlık sorununun şifa bulacağına, başkalarına yardımlarda bulunurken her zaman daha da fazla kısmete sahip olacağına işaret eder.

Kahve falında ay yıldız güneş görmek çok büyük kazanç elde edileceğine, sorunların kısa bir zaman içinde çözüleceğine, bazı aile bireyleri ile birlikte çok hayırlı bir işe girileceğine ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bir adım atılacağına, kibirli, cahil çirkef ve malı ile övünen kişilerle karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gökyüzünde ay ve yıldız görmek mutluluktan havalara uçulacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, gittikçe daha kötü durumlara düşüleceğine yorulur.

Kahve falında ay ve yıldız birlikte görmek sermayesinin boşa gideceğine, işlerinin sarpa saracağına, geçim sıkıntısının sona ereceğine, evin kasasına giren gelirin artacağına delalet eder.

Kahve falında güneş ay yıldız görmek çalışmalarının ve emeklerinin karşılığını alacağına, birlikteliğe başlayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir