AnaSayfa / Genel / Kahve falında oyuncak zürafa görmek

Kahve falında oyuncak zürafa görmek

Kahve falında oyuncak zürafa görmek aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, iş hayatında kazanç elde etmeye başlayacağına, uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel günlerin görüleceğine, iş hayatında yaşadığı duraklamanın sona ereceğine ve büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı kazançlara ulaşacağına, fal sahibinin sırtının asla yere gelmeyeceğine, çok büyük üzüntü duyacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine, yaşamının çalkantı, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, bir süre durulmayan olayların ve halledilemediği için sürüp giden meselelerin ortaya çıkacağına, neşesinin, keyfinin, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine, üzüntülerinin çok yakında biteceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına yorulmaktadır.

Kahve falında oyuncak zürafa gördüyseniz:

  • Alışılmadık bir yerden gelecek davetler, teklifler ya da öneriler istediğiniz veya yapmak istediğiniz bazı şeyler üzerinde ilginç bir etki yaratabilir.

Kahve falında oyuncak zürafa görmek daha farklı işlerle de uğraşılmaya başlanacağına, büyük bir başarı ve saygınlık kazandıracak bir noktaya gelineceğine ve mal mülk sahibi olunacağına delalet eder.

Kahve falında zürafadan kaçmak hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, sevilen kişilerden alınacak yardım ya da gelecek destekle yaşanan kötü durumların düzeltileceğine, kariyerinin yükseleceğine ve hayatında dönüm noktası olacak olayların yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kahve falında zürafa görmek görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, üzüntülerin biteceğine delalettir.

Kahve falında zürafa kesmek yapılan hataların telafi edileceğine ve hayırlı bir işi bitirmek için çıkılan yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına, aile hayatında çok iyi olaylar ile karşı karşıya kalacağına, mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında denizde zürafa görmek istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına, bu yüzden bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına ve evleneceğine alamet eder.

Kahve falında zürafa yemek hakkaniyetine göre değer kazanacağına, durumu düzeltmek için elden gelen her şeyin yapılacağına işaret eder.

Kahve falında zürafa beslemek aldığı kararların kendisine menfaat ve kar getireceğine, yapılacak çok güzel işler ile rakiplere fark atılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölü zürafa görmek yaşadığı zor günlerin biteceğine, çektiği çilenin unutulmasını sağlayacak kadar rahatının ve huzurunun yerinde olacağına, üzüntülerini bölüşeceğine, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir