AnaSayfa / Genel / Kahve falında zürafa kesmek

Kahve falında zürafa kesmek

Kahve falında zürafa kesmek dost ve akrabaların şaşırtılacağına, kasasının da gittikçe ağırlaşacağına, ailevi sorunlardan ötürü bir türlü üzerinde duramadığı işlere yakın zaman içinde tekrar döneceğine, huzurunu ve neşesini kaybedeceğine, maddi açıdan çok büyük sıkıntılara girileceğine ve aile huzurunun da kaçacağına, yaşadığı sıkıntılarından, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına, hırsızlık ve arsızlık yapmayacağına, problemlerinin biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında zürafa kesmek gördüyseniz:

  • Bırakın her şey akışında gelişsin.

Kahve falında zürafa kesmek bir sebeple uzun zamandan beri üzerinde kafa yorduğu ve birçok kez bozup yeniden kurduğu bazı planları askıya alacağına, bir sebeple maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, itibar kazanacağına, zenginlik elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında zürafa görmek endişe duyulan bazı olaylar ile karşılaşılacağına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında zürafa öldürmek bekarsa kalbini çalacak biriyle tanışacağına, çektiği sıkıntıların sona ermesi için oturup eşiyle konuşması ve bazı kararlar alması gerektiğine aksi takdirde bu sorunların devam edeceğine işarettir.

Kahve falında zürafa beslemek işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine, sahip olunan imkânların çok iyi kullanılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kahve falında zürafa görmek kazancın yapılacak tercihler sayesinde iki katına çıkacağına, çok büyük bir ferahlık duygusu yaşayacağına, uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine inanılır.

Kahve falında zürafa resmi görmek kişinin yoğun bir iş trafiği yaşayıp, çok daha fazla mesai harcayacağına, sorunların çözüme kavuşacağına, atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine işaret eder.

Kahve falında beyaz zürafa görmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine ve üzüntü duyulacağına yorulur.

Kahve falında zürafa yemek fal sahibinin ruhsal olarak çok büyük bir yıkıma uğrayacağı bir döneme gireceğine ve bu dönemi atlattıktan çok uzun bir zaman sonra bile çok büyük üzüntüler yaşayacağına, rakipler ile rekabet edemeyecek durumlara düşeceğine, büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir