AnaSayfa / Genel / Kahve falında zürafa beslemek

Kahve falında zürafa beslemek

Kahve falında zürafa beslemek sağlık sorunları yaşanacağına ve huzur kaçıracak olaylar yaşanacağına rivayet eder. Kişinin iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel olayların başgöstereceğine, problem yaratan kişi ya da elemanın ne olduğunun bulunması için bazı araştırmalar yapılacağına, bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine, nerede akşam orada sabah felsefesi ile yaşamaktan vazgeçeceğine, daha düzenli ve güzel bir yaşama sahip olmak için adım atacağına, aşılamaz ve çözülemez sorunlarının olmayacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, yakın zaman içinde çok hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, iyi niyetinden uzaklaşacağına, belalı, art niyetli, haris, kıskanç ve dedikoducu insanlara uyacağına ve güzel huylarını da terk edeceğine, kendisine zafer getirecek yatırımlara gireceğine, enerjisini de, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına, sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına, rahat edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında zürafa beslemek gördüyseniz:

  • Üzerinizdeki tembelliği atabilmeniz oldukça zordur.

Kahve falında zürafa beslemek bazı büyük sıkıntılar yaşayacağına, emeklerinin kendisine mutluluk getireceğine, makamının artacağına inanılır.

Kahve falında zürafa yemek iş ve kazanç kaybına uğrayacağına, yüksek katlı bir inşaat ise sıkıntıların daha büyük çaplı olacağına yorulur.

Kahve falında oyuncak zürafa görmek herkesin birbiriyle iyi anlaşacağına, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine işarettir.

Kahve falında zürafa görmek temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine, millete ve aileye hayırlı bir evlat olunacağına alamet eder.

Kahve falında zürafa yavrusu görmek çekemeyen kişilerin vermeye çalıştığı zararların boşa çıkacağına, sıkıntı veren olayların tatlıya bağlanacağına işarettir.

Kahve falında zürafa öldürmek hiçbir eksiğinin kalmayacağına, rahatının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında zürafadan kaçmak bir sebeple yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, özellikle de geleceğe dair umutların ve hayallerin söneceğine yorulur.

Kahve falında zürafa ve yavrusu görmek dini inancı için daha çok vakit ayıracağına, kırgınlıkların ve küskünlüklerin aşılacağına, eş, dost ve akrabalarla çok mutlu günler geçirileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir