AnaSayfa / Genel / Kahve falında denizde zürafa görmek

Kahve falında denizde zürafa görmek

Kahve falında denizde zürafa görmek dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına, ancak daha sonra bu durumun sona ereceğine, bu sayede sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, eline geçen kazanıcın gitgide azalacağına, hayatını her geçen gün zorlaştıracağına, eline geçen bütün fırsatları işi konusunda değerlendireceğine, çok üzüldüğü ve sıkıldığı anlarda bile işine sığınacağına, maddi ve manevi açıdan büyük sorunlar ile karşılaşılacağına, zor durumda kalınacağına ve eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, dualarının kabul olacağına tabir olunur.

Kahve falında denizde zürafa gördüyseniz:

  • Başkalarının yük, görev veya sorumluluklarını üstlenmeniz durumunda yapabilecekleriniz kısıtlanabilir.

Kahve falında denizde zürafa görmek kurulan hayallerin deyim yerindeyse tek tek suya düşeceğine, hem de iş hayatına yansıyacağına rivayet eder.

Kahve falında kahve falında zürafa görmek kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, böylece işlerini yoluna sokacağına alamet eder.

Kahve falında küçük zürafa görmek yaptığı ve yapacağı işler ile çok güzel yerlere gelip büyük paralar kazanacağına, yaşamını tamamıyla olumlu yönde değiştireceğine, ona hayır getireceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacağına rivayet eder.

Kahve falında zürafa yavrusu görmek çok uzun zamandan beri sonuç beklenen bir yerden en kısa zamanda hayırlı ve olumlu haber alınacağına, zaman içinde daha güzel günler göreceğine, sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz zürafa görmek böylece işlerinin günden güne daha iyi bir hayata adım atacağına ve geçirdiği zor günlerin tamamen biteceğine, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında zürafadan kaçmak hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına, sıkıntılarının ve sorunların yakın bir zaman içinde eline geçecek olan para ile sona ereceğine delalettir.

Kahve falında zürafa ve yavrusu görmek açların doyacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine, ferah düzeyinin yükseleceğine tabir olunur.

Kahve falında zürafa beslemek sağlıklı biri olarak adımlar atacağına, harcanmış olan emeklerin başarı getireceğine, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir