AnaSayfa / Genel / Kahve falında zürafadan kaçmak

Kahve falında zürafadan kaçmak

Kahve falında zürafadan kaçmak kendisini çekemeyen ve kıskanan insanların yaptığı kötülükleri bertaraf edeceğine, sıkıntılarını atlatacağına, hem zafer ve mutluluk hem de kazanç elde edeceğine, uzun zamandan beri beklenen bir haber geleceğine, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, hayır işleri ile uğraşılacağına, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, hatta eskisinden daha iyi bir hale getirileceğine, yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına, ahlakta da olgunlaşıp, güzelleşeceğine, girilen her işte aynı açmazla karşılaşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında zürafadan kaçmak gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızı, ailenizi veya iş hayatınızı ilgilendiren konularda olumlu girişimlerde bulunabilirsiniz.

Kahve falında zürafadan kaçmak sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, çok mutlu olacağı günler geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında at ve zürafa görmek neredeyse bir lokma ekmeğe muhtaç olacak duruma geleceğine, öğrenci ise sınavlarda üstün bir muvaffakiyete, çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yavru zürafa görmek atılan adımlar ile yüzü güldürecek haberler alınacağına, yakın bir zamanda çok büyük kazançlar elde edilerek iş kurma konusunda adım atılacağına, yapılan şeylerin karşılığının fazlası ile alınacağına, sayılan ve sevilen bir kişi olunacağına ve üzüntü çekilen bir dönemin biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında zürafaya binmek şöhret ve hayır getireceğine, dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, maddi sıkıntılarının ortadan kalkacağına ve yüzünün güleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında küçük zürafa görmek elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, bu sayede çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, maddi ve manevi açıdan tam bir yıkım yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında zürafa ve yavrusu görmek iş aramak ve bu süre zarfında cepten yemek zorunda kalınacağına, tartışmaların sona ereceğine, güzel bir birlikteliğe başlanacağına işaret eder.

Kahve falında zürafa yemek gereksiz bir kıskançlık yüzünden eşiyle tartışacağına, geçim derdi olmadan ve giderek daha da zenginleşen hayatından büyük bir memnuniyet duyacağına tabir olunur.

Kahve falında zürafa resmi görmek ibadete ağırlık verileceğine, sorunların halledilebilmesi için büyük fedakarlıklarda bulunulacağına, işlerini sabırla yoluna koyacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir