AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü zürafa görmek

Kahve falında ölü zürafa görmek

Kahve falında ölü zürafa görmek zor işlerin çok büyük bir kolaylık sayesinde çözüme kavuşacağına, fal sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına ve güzel bir insan haline geleceğine, çok büyük paralar kazanılacağına, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, kişinin her işte başarılı olacağı güce ve kudrete sahip olacağına, ancak bu kazancı beklemediği anda kaybedeceğine, uzun zaman olumlu haber beklediği bir yerden olumsuz ve kötü bir cevap alacağına, kişinin hayatında her işinin yolunda gideceğine, düşmanlarla beraber oturmaya delalet etmektedir.

Kahve falında ölü zürafa gördüyseniz:

  • Bazı ilişkilerinize mesafe koyabilirsiniz.

Kahve falında ölü zürafa görmek kazancını ve mal varlığını arttırmak için günaha gireceğine, destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında zürafaya binmek yapacağı ortak bir iş sayesinde ömrünün sonuna kadar rahat bir hayat yaşayacağına, rahat edilecek bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine, sağlık durumunda meydana gelen sorunların tedavi edileceğine, büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine, musibetlerin defedileceğine ve mutluluk ve sevinç dolu günler yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında zürafa sevmek üzüntü duyulan ve endişe edilen olaylardan kurtuluşa erileceğine, zenginleşeceğine, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında zürafa yavrusu görmek kazanılan paraların hayır için kullanılacağına ve çok mutlu bir hayat sürüleceğine, işlerinin günden güne bozulacağına delalettir.

Kahve falında zürafa yemek sürekli olarak emirler veren fal sahibinin pek çok kişiyle arasının açılacağına, ardından işlerin çok iyi gitmesi ve büyüme kararının alınması ile birlikte üretim çalışmalarına da girileceğine işaret eder.

Kahve falında zürafa kesmek bir daha böylesine aciz durumlara düşmeyeceğine, dikkat çekeceğine ve bu sayede iş dünyasında kısmetlerinin çoğalacağına işaret eder.

Kahve falında denizde zürafa görmek yaşadığı sıkıntılarından, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına, dertlerin ağırlığından kurtularak kuş gibi hafifleyeceğine, vereceği tüm uğraşlara rağmen bu zararları bir türlü kapatamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında zürafadan kaçmak uzun zamandan beri çok büyük az kazanç getiren bir işin getirisini artacağına, gözünde ve içinde hiçbir şeyin kalmayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir