AnaSayfa / Genel / Kahve falında oyuncak silah görmek

Kahve falında oyuncak silah görmek

Kahve falında oyuncak silah görmek eline geçen bazı imkânlar sayesinde sıkıntılarından kurtulmaya çalışacağına, işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına ve büyük sıkıntılar çekeceğine, bundan sonraki zamanlarda güçlü, sözü geçen, başkaları tarafından önemsenen biri haline geleceğine, hayatının yoluna gireceğine, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde büyük bir sabırla son bulacağına, dualarına karşılık alacağına, elinde olan bir miktar parayı ortaya koyarak bu durumdan kısa sürede kurtulacağına, hayatında olumlu değişiklikler meydana geleceğine, kendisine kötülük gelmemesi için o kişinin gözetimi altında bulunacağına, karşısına her zaman iyi kalpli insanların çıkacağına ve zorluklar karşısında kendisine inancını tazeleyerek mücadele vermeye devam edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında oyuncak silah gördüyseniz:

  • Aranızda fazla yakınlık olmayan bir kişiyle yapacağınız görüşme şansınızı iyiye doğru döndürecek.

Kahve falında oyuncak silah görmek doğru adımlar atamayıp, isabetli kararlar vermeyişi nedeni ile maddi anlamda bir hayli zarara uğrayacağına, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında oyuncak silahla vurulmak şansının döneceğine, kısmetinin de açılacağına, bunları aşmak için büyük çaba sarf edeceğine ve bir süre bu meseleyle meşgul olacağına inanılır.

Kahve falında oyuncak atlıkarınca görmek yaşanan maddi sorunların elbirliği ile çözüleceğine, arkadaşlarının, akrabalarının, eşinin ve çocuklarının kendisi için makbul ve hayırlı kimseler olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında büyük oyuncak bebek görmek ailesi içinde büyük tartışmalar yaşanacağına, sabit gelire sahip olup, elinin dara düşmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında oyuncak bebek sallamak sıkıntılarını bu sayede yeneceğine, kendisine inanan ve güvenen insanları yarı yolda bırakmayacağına rivayet eder.

Kahve falında oyuncak hediye vermek aralarında yaşanabilecek sorunları çok kısa zamanda ortadan kaldıracağına, elinde bulunan imkânları yetenekleri ile birleştirerek çok hayırlı işlere imza atacağına tabir olunur.

Kahve falında oyuncak yumurta görmek aile hayatında çok üzücü olaylar ile karşılaşacağına, hayatı ile ilgili hem yeni planlar yapacağına delalettir.

Kahve falında oyuncak almak aile içindeki huzurunun ölene kadar aynı şekilde süreceğine, iş ile ilgili beklenilen olumlu haberlerin beklenilen yerden güzel, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine, maddi sıkıntıların geride bırakılacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir