AnaSayfa / Genel / Kahve falında ay ve güneşi birlikte görmek

Kahve falında ay ve güneşi birlikte görmek

Kahve falında ay ve güneşi birlikte görmek sıkıntılarını yakın bir zaman içinde herhangi bir aksilik yaşamadan atlatacağına, doğan bebek güzel ise gelişmelerin olumlu olacağına, insanlara olan güvenini kaybedeceğine, çalışılan işte büyük bir zam alınacağına, masa başı bir işe gireceğine, tartışma yaşanan kişilerle aranın düzeltileceğine, hedeflerine doğru emin adımlarla yol alacağına, atılıma geçeceğine, sorunların çözümü için askıda bekleyen konuların konuşulup nihayete erdirileceğine, maddi açıdan rahata erileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ay ve güneşi birlikte gördüyseniz:

  • Seyahatler, kurslar, satış pazarlama, bilişim, yaratıcı işler hepsinde başarılı olabileceğiniz bir süreçtesiniz.

Kahve falında ay ve güneşi birlikte görmek alışık olmadığı, bilmediği bir durumla baş başa kalarak zor günler atlatacağına, iş hayatında bol kazançlı bir işe sahip olunacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine işaret eder.

Kahve falında ay ve yıldız birlikte görmek bir sebeple çok büyük bir beklenti içine gireceğine, kötü günlerde dahi şükrederek ve takva sahibi olarak hareket edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında güneş ve ayı birlikte görmek ailenin büyüyeceğine, yeni kararların mutluluk ve başarı getireceğine, atılan adımların da son derece isabetli ve doğru olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ay ve güneşin çarpıştığını görmek rakiplerine karşı güç elde edeceğine, bir süre insanlardan uzak olmak isteyeceğine yorulur.

Kahve falında ay güneş yıldız görmek uzun zamandan beri zorluk yaşatan bir olayın üstesinden gelineceğine, kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına ve iş dünyasında geriye düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında ay güneş tutulması görmek yeni işler yapılacağına, kısa bir süre öncesine kadar hayal ettiği ne varsa hepsini yaşayacağına delalettir.

Kahve falında ay ve güneşi beraber görmek işini kaybedeceğine, para sıkıntısına düşüp, faturalarını ödeyemez olacağına, bir sebeple işyerindeki bir kesimi karşısına alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ay ve güneşi yanyana görmek insanlar tarafından sevilmesi ve sayılması sayesinde çok rahat edeceği bir pozisyona ulaşacağına, yeni bir işe gireceğine, iş hayatında çok büyük ve hayırlı çalışmalar yapacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir