AnaSayfa / Genel / Kahve falında güneş ve ayı birlikte görmek

Kahve falında güneş ve ayı birlikte görmek

Kahve falında güneş ve ayı birlikte görmek kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, bu iş yüzünden bir sağlık sorunu yaşanacağına, Allah tarafından kendine bahşedilen yüce duygular ve kudret sayesinde de her gün şükredeceğine, karşısına çıkan her fırsatı paraya çevireceğine, çok mutlu bir hayat yaşayacağına ve çok büyük bir bolluk ve bereket içinde yaşayıp rahat ereceğine, yaşamın yeni tatlarını keşfedeceğine, geçim sıkıntısını da arkasında bırakacağına, kararları alacak ve son sözü söyleyecek kimse konumuna geleceğine, sıkıntıların sona ereceğine, suçlamalardan aklanılacağına rivayet eder.

Kahve falında güneş ve ayı birlikte gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun, bekarsanız karşı cins ilişkileriyle ilgili ciddi bir olay meydana gelebilir.

Kahve falında güneş ve ayı birlikte görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine ve bu durumu aile hayatına yansıtacağına, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına işarettir.

Kahve falında ay ve güneşi birlikte görmek hayırlı bir sürece girileceğine, arsa veya gayrimenkul gibi değerli yatırımlar yaparak geleceğini düşünerek hareket edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında güneşi ve ayı görmek alınan onca önleme ve verilen onca çabaya rağmen çok zor durumlara düşüleceğine, aile hayatında kırgınlık yaşanacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, parasal sıkıntılarının çok büyük olacağına ve eğer önlem almazsa çok daha kötü durumlara düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında güneşle ayı yanyana görmek ticarette zarar edeceğine, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine işarettir.

Kahve falında güneşle ayı aynı anda görmek yıkılacağına, kendisini kötü bir duruma düşürebilecek bir kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında güneş ve ayı yanyana görmek sevilen kişilerle iş konusunda bir birlik kurulacağına, kardeşlerin birlikte zor bir işin altından kalkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında güneş ve ayı aynı anda görmek uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri yapacağına, maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine, işyerinde ve hanede çok büyük bolluk ve bereket olacağına tabir olunur.

Kahve falında biriyle birlikte yürümek onlardan taraf hayır göreceğine ve afiyette olacağına, ele güne muhtaç olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir