AnaSayfa / Genel / Kahve falında ay tutulması görmek

Kahve falında ay tutulması görmek

Kahve falında ay tutulması görmek ticaretten yana hayal kırıklığı yaşayacağına, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına ve içinde bulunduğu zararları ve borçları bitireceğine, içinden çıkamayacağı hallere düşeceğine, kişinin kendisine hayır ve uğur getirecek işler yapacağına, fal sahibinin, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, uzun zamandan beri yalnız olmanın verdiği kötü hislerin geçmeye başlayacağına, hayallere kavuşulacağına, çok büyük başarılar kazanılacak işlere gireceğine, çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına, hayal edilen her şeye kısa süre içinde kavuşulacağına, yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ay tutulması gördüyseniz:

  • Bazı konularda kendi fikirlerinizi savunma konusunda ısrarcı olabilirsiniz.

Kahve falında ay tutulmasını görmek onların içindeki ahlakı ve güzel davranışları ortaya çıkarmalarına vesile olacağına ve günahkâr olan kimseleri yolundan çevireceğine, yaşamı boyunca kendinden çok önce onları düşüneceğine tabir olunur.

Kahve falında ay ve güneş tutulması görmek düşmanlık besleyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ay tutulmasını izlemek üzüntülerinin biteceğine ve çok hayırlı işler yaparak bol kazanca ve hayırlı rızka sahip olacağına, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına işarettir.

Kahve falında güneş ve ay tutulması görmek borcunu ödeyeceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ay güneş tutulması görmek yapılacak olan çalışmalarda doğru adımların atılacağına, hak edilen helal bir malın ele geçeceğine işarettir.

Kahve falında ay tutulması görmek diploması ile gurur duyacağı gibi çevresinde de büyük itibar göreceğine, uzun uğraşlar sonucu sahip olunan zenginliğin azar azar kaybedileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ay tutulması izlemek yardım edilen kişilerin ihanetle cevap vereceklerine, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden iyi haber gelmeyeceğine, güzel gelişmeler yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölünün elinden tutup gitmek düzenin kurulacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir