AnaSayfa / Genel / Kahve falında ay ve dünyayı görmek

Kahve falında ay ve dünyayı görmek

Kahve falında ay ve dünyayı görmek zor bir işle ilgili olarak önemli bir sınav vereceğine, sevgiliyle birlikte hoşça vakit geçirmeye, hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, sorumlulukların ve yükümlülüklerin yerine getirileceğine, şansının döneceğine ve kısmetlerinin de açılacağına, çok iyi mevkilere götürecek çalışmalara imza atılacağına, alınan yardımların pek yarar sağlamayacağına, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, her zaman çok başarılı olacağına, sağlık konusunda iyi haberler alınacağına ve mutlu bir ömür geçirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ay ve dünyayı gördüyseniz:

  • Duygusal problemler yapılması gerekenlerin yapılmasını engelliyor olabilir.

Kahve falında ay ve dünya görmek sağlığının yerine geleceğine, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine böylece yaşadığı zor, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına, çok daha kötü günler gördüğü zaman da bu insanların kendisine yardım edeceğine ve kişiler arasında çok daha büyük bir bağın ortaya çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ay dünya görmek bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine ve yaşadığı rahatsızlıktan bir an önce kurtulacağına, kendisine ve yaşamına çeki düzen vereceğine işaret eder.

Kahve falında ay ve dünyayı görmek daha lüks bir hayat yaşayacağına, yaşanan sıkıntının en kısa zamanda sona ereceğine inanılır.

Kahve falında dünya güzeli görmek kısmetlerin günden güne artacağına, emeklerinin ve çalışmalarının boşa gideceğine, parasal sıkıntılarının deyim yerindeyse artık boyunu aşacağına alamet eder.

Kahve falında yeni dünya meyvesi yemek kişinin tek başına kalacağına, çok uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dünya battığını görmek hayatı boyunca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, evinde maddi konular nedeni ile sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, insanlardan kaçılıp dört duvar arasında kalınacağına delalettir.

Kahve falında başka bir dünyaya gitmek yaşamı boyunca bu ilkeden ödün vermeyeceğine, ekmeğine haram sürmeyeceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, alacağı güzel haberler sayesinde adeta mutluluktan havalara uçacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başka dünyaya gitmek çok sıkıntılı günler yaşayacağına, ortaya konulan çalışmaların dikkat çekmesi sayesinde yöneticiler tarafından yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir