AnaSayfa / Genel / Kahve falında dünya güzeli görmek

Kahve falında dünya güzeli görmek

Kahve falında dünya güzeli görmek sıkıntı ve üzüntülerinden kurtulacağına, uzun süre birçok sorunla boğuşacağına, elini attığı her işte çok iyi işler çıkararak adından sıkça söz ettirip büyük saygınlık elde edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına, her zaman çok mutlu olacağına ve rahat edeceğine, şöhret elde edeceğine, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, yüklü miktarda kazanç ede edeceğine, işlerlik kazanıp insanla dolacağına delalettir.

Kahve falında dünya güzeli gördüyseniz:

  • Yaşadığınız yeri, evinizi veya özel hayatınızı ilgilendiren konularda rahatsızlık yaratabilecek başlıkların dikkatle ele alınması gerekiyor.

Kahve falında dünya güzeli görmek kazancının bereketleneceğine, ailesine ve sevdiklerine kavuşmasında önayak olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dünya turu yapmak uzun zamandan beri beklenen bir haberin yakın bir zamanda alınacağına ve bu sayede çok daha düzgün ve yükselen bir performans gösterileceğine, hal, hareketlerinin ve çalışmalarının beğenilip kademe kazanacağının ve üst mevkilere gelip kendisine yardımı dokunan insanlara haklarını vereceğine yorulur.

Kahve falında dünyaya uzaydan bakmak yapılan işlerin karşılığının alınabileceğine ve çok büyük bir bereket olacağına, iş hayatı ile ilgili doğru ve hayırlı kararların alınacağına delalettir.

Kahve falında dünyanın sonunu görmek fal sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına, şansının ve kısmetinin açık olacağına, başarılarının takdir edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dünyanın delindiğini görmek iş hayatında çok büyük ilerleme kaydedileceğine, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, kazancının her gün daha fazla artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dünyayı dolaşmak bir koyulan işten yüz kazanılacağına, geçiminin rahat ve kolay olacağına, ağız tadının, keyfinin, rahatının, konforunun ve lüksünün de sürüp gideceğine rivayet eder.

Kahve falında yeni dünya çekirdeği görmek dünyevi olandan ayrılıp ahirete yönelmesine, kariyerinin herkesin kolaylıkla elde edemeyeceği nitelikte olacağına rivayet eder.

Kahve falında dünyanın yandığını görmek sevdiği kişileri kaybetmesinden ötürü çok zorluk çekeceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir