AnaSayfa / Genel / Kahve falında ay seyretmek

Kahve falında ay seyretmek

Kahve falında ay seyretmek toplum içindeki yerin değerleneceğine ve itibarın da artacağına, uzun süre boyunca kendisini işine adadığı için sorunlu bir hayat yaşayacağına, çok büyük insanlar arasına gireceğine ve ailesinin gurur kaynağı olacağına, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, tecrübe sahibi bir kişinin yanında işe başlanacağına ve bu kimse sayesinde kısa sürede büyük deneyim elde edileceğine, maddi gücünün artacağına, sorunların sürekli artacağına, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine, zaman içinde işlerinin daha da büyük kazanç sağlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ay seyretmek gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerle ilgili bir tercih yapabilirsiniz.

Kahve falında ay seyretmek hayallerine bir süre de olsa ara vermek zorunda kalarak hedef değişikliğine gideceğine, önüne çıkan engellerden yılmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tv seyretmek kazancın büyük bir kısmının kaybedileceğine, işlerin kapanacağına, hareketlerine ve yaşamına çeki düzen vermek isteyeceğine inanılır.

Kahve falında cami seyretmek büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, fal sahibinin maddi anlamda tabir yerindeyse ne uzayacağına alamet eder.

Kahve falında dağ seyretmek düştüğü kötü durumlardan yardım ettiği insanlardan alacağı hayır duaları sayesinde kurtulacağına, işlerin kısa süre içinde tepetaklak olacağına tabir olunur.

Kahve falında balık tutanları seyretmek sorunlarının çözümü için daha iyi adımlar atacağına, kişinin hayatının değişeceğine delalettir.

Kahve falında güneşin batışını seyretmek arzu ve isteklerine de hasret bırakacağına, eline geçen bazı işlerde zarar edeceğine, ortaya koyduğu projelerin kıskanan kişiler tarafından kötüleneceğine, bulunduğu bir ortamda istemediği bir tartışmaya gireceğine ve hayal ettiği şeylere çok emek verdiği halde bir türlü kavuşamayacağına tabir olunur.

Kahve falında dışarıyı seyretmek çok büyük ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, aile hayatının kötüye gideceğine, maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, atılacak adımların hatalı olması yüzünden işlerin daha da kötüye gideceğine, bir sağlık sorunu yaşanacağına inanılır.

Kahve falında şehri seyretmek ona sımsıkı sarılıp, bir daha ölene kadar bırakmayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok mutlu olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir