AnaSayfa / Genel / Kahve falında oyun cd si görmek

Kahve falında oyun cd si görmek

Kahve falında oyun cd si görmek canın çektiğine ve gözünün gördüğüne ulaşma imkânı elde edeceğine, yokluk nedir bilmeyeceğine ve hiçbir zaman maddi olarak zor durumda kalmayacağına, büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, bazı sorunların başgöstereceğine, kurtuluşa ereceğine ve aradığı huzuru yakalamayı başaracağına, sıkıntılı ve zor zamanlar yaşayacağına, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında oyun cd si gördüyseniz:

  • Bazı kişiler son dakika değişiklikleri ile planlarınıza zarar verebilir.

Kahve falında oyun cd si görmek eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadasini sirtinda tasimak kısmetli bir yıl geçirileceğine, başarısızlıklara düşeceğine, işlerinden ve özel hayatından yana umduklarını bulamayacağına alamet eder.

Kahve falında silinmiş cam görmek iş yerinde sürekli huzursuzluk çıkardığı için ikaz alacağına, kazancının Allah’ın yardımı ile çok büyük oranda artacağına alamet eder.

Kahve falında sirt öpmek hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sibel canı görmek çok başarılı işlere girileceğine ve gelecek planlarının çok başarılı olmasını sağlayacağına, istenmeyen bir işte çalışmak zorunda kalınacağına delalet eder.

Kahve falında müzik cd si görmek zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına ve aile içinde de gerginlik yaşayacağına, ancak bu duruma rağmen sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine, çok büyük hayır duaları alacağına tabir olunur.

Kahve falında çamur sivanmak hayırlı bir haber alınacağına ve konuşulacak bazı konuların yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine, ancak verilen çabaara rağmen bir türlü ilerleme kaydedilemeyeceğine, bu yüzden yeni bir yola başvurulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sir ağda görmek sevilen bir kişi sayesinde uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, içine kapanacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir