AnaSayfa / Genel / Kahve falında çamur sivanmak

Kahve falında çamur sivanmak

Kahve falında çamur sivanmak aradan geçen zaman dilimi içinde kişinin eski halinden eser kalmayacağına, kazancını yakın bir zaman içinde iki kat arttıracağına, sorunlarını çok rahat bir şekilde ve herhangi sorun yaşamadan bitireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, neşeli ve sağlıklı bir hayat geçireceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve kalkınacağına, birçok kişiyi etkileyecek bir proje gerçekleştirileceğine, zorlukların bitmesine, geçim sıkıntısının son bulmasına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına ve tüm planlarının alt üst olması nedeniyle mesleğinde gözden düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında çamur sivanmak gördüyseniz:

  • Sürekli bir ilişki içindeyseniz ya da evliyseniz, bazı kavga veya kıskançlıklar hayatınızı bozabilir.

Kahve falında çamur sivanmak fakir fukaraya elindeki para kadar yardım edeceğine, çok sevindirici bir haber alan fal sahibinin sonrasında hayal kırıklığına uğrayacağına inanılır.

Kahve falında kuranı kerimin yazılarının silindiğini görmek maddi ve manevi sorunlarının biteceğine, kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına ve refah düzeyinin eskisinden de iyi hale geleceğine delalet eder.

Kahve falında cam silerken düşmek bir sebeple çok kötü olaylar yaşayacağına, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine işarettir.

Kahve falında sirt öpmek ayrıca bir değil, birden fazla evinin, arabasını ve toprağının olacağına, daha isabetli kararlar alacağına işaret eder.

Kahve falında cam silindiğini görmek işle ve güçle arası iyi olmayan birinin yola getirileceğine ve aile ile ilişkilerin daha iyi bir hal alacağına, ayrıca çok kötü olaylar yaşanacağına işarettir.

Kahve falında sivasua gitmek daha önce yaşadığı olaylardan ötürü çok kötü olan ruhsal durumunun daha kötü bir hale geleceğine, sevdiği kişilerle mutlu olacağı bir işe gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sibel ismi görmek aksiliklerin ve üzüntülerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, yokluk içine gireceğine delalet eder.

Kahve falında yavru sibirya kurdu görmek yapılan hataların tekrarlanacağına, bunun da onun için büyük bir rahatlık ve kolaylık olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir