AnaSayfa / Genel / Kahve falında sirt öpmek

Kahve falında sirt öpmek

Kahve falında sirt öpmek darlık ve yokluk çekmeyeceğine, edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, bağının ve bahçesinin de artacağına, maddi bir soruna karşı yalnız başına savaşmak zorunda kalınacağına, işlerin istenmeyen durumlara düşeceğine, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine ve çok büyük mutluluklar duyacağına, ticaretten yana arka arkaya kaçırılmayacak fırsatlar elde edeceğine, fakirlerin güleceğine, sevdiği kişiler ile arasına kara kedi gireceğine tabir olunur.

Kahve falında sirt öpmek gördüyseniz:

  • Alışılmadık aktiviteler veya farklı yerlere ziyaretler esnasında aşk hayatınızı renklendirebilecek bazı kişilere ilgi duyabilirsiniz.

Kahve falında sirt öpmek aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına yorulur.

Kahve falında sir ağda yapmak büyük bir zenginliğin kapısının açılacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına delalettir.

Kahve falında sivas ev görmek çok akıllıca ve başarılı çalışmalar gerçekleştirerek hem büyük kazançlar elde edeceğine hem de çok sağlam bir kariyer oluşturacağına, hiçbir durumda karamsarlık yaşamayacağına tabir olunur.

Kahve falında cam silerken görmek yaşamına çok daha kolay şekilde yön vereceğine, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine inanılır.

Kahve falında kuran harflerinin silindiğini görmek meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, hayatının zaferlerle dolacağına, beklenmedik bir sıkıntıyla uğraşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sibel canı görmek kişinin işlerinin de sağlığının da iyi olacağına, çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına, bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında cam silen birini görmek kötü gidişe dur denileceğine, çok yakın arkadaşlardan destek alınacağına, emeklerinin ve hak ettiklerinin karşılığını alamayacağına alamet eder.

Kahve falında sibirya kurdu köpeği görmek istediği her şeyi fazlasıyla elde edeceğine, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir