AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgiliyi oynarken görmek

Kahve falında eski sevgiliyi oynarken görmek

Kahve falında eski sevgiliyi oynarken görmek sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, yaşanan sıkıntıların ardından çok hayırlı ve güzel günlerin geleceğine, çok büyük ve başarılı işler ile gelecek için çeşitli çalışmalar yapılacağına, araba alınacağına, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine ve uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği ancak bir türlü gerçekleştiremediği hayallerine kavuşacağına, sırtındaki yükten kurtulacağına, hiç ummadığı kadar büyük kazanç elde edeceğine, attığı her adımı düşüneceğine, içinde bulunduğu sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski sevgiliyi oynarken gördüyseniz:

  • Belli anlaşmalar söz konusu olabilir veya belli sözler verilebilir.

Kahve falında eski sevgiliyi oynarken görmek özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine, septik tutumları nedeni ile ailesindeki huzur da bozan fal sahibinin iş yerinde de mutlu olamayacağına işaret eder.

Kahve falında sevgiliyi oynarken görmek yaşadığı yoğunluk içinde küçük bir geziye çıkmak için kendisine zaman yaratabileceğine, erken davranılması sayesinde iş hayatnda çok kazanç elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında eski sevgiliyle fotoğraf çekmek maddi durumunun gün geçtikçe düzelip hayırlı bir kısmetle yuva kuracağına, dostları ve komşuları arasında çok daha fazla sevilir olacağına yorulur.

Kahve falında eski sevgilinin bebeği olduğunu görmek yapılan işte yeniden kara geçileceğine ve sıkıntıların hızlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kaldırılacağına, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski sevgilisini evinde görmek kendi ayakları üstünde durmak için her türlü fırsatı en akılcı şekilde kullanacak olan fal sahibinin mutluluğunu kendi elleriyle inşa edeceğine, gireceği işlerde başarının uzak olmayacağına, sıkıntıların biteceğine, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına yorulur.

Kahve falında eski sevgiliyle aynı sınıfta olmak yaptıkları kötülükleri herkese göstereceğine, disiplinini en üst seviyede tutarak çevresine de örnek olacağına delalettir.

Kahve falında eski sevgiliyle yakalanmak üzüntülerinin son bulacağına, ele geçen kazancın kısa süre içinde biteceğine işarettir.

Kahve falında eski sevgili sarılmak kendisini üzen ve kederlendiren her ne varsa onlardan kurtulacağına, korkularını ve şüphelerini yeneceğine, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, işlerini kısa süre içinde ve sorunsuz olarak sonuçlandıracağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir