AnaSayfa / Genel / Kahve falında okey oynayan görmek

Kahve falında okey oynayan görmek

Kahve falında okey oynayan görmek hayırlı olarak başlayan işlerin çok sıkıntı yaratacak kadar kötü bir duruma döneceğine, karşılıklı olarak gelişen uyumlu ilişkilerin ilerleyen zamanlarda daha da güçleneceğine, geçim derdi, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, malını, parasını ve işini kaybedeceğine, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden iyi haber gelmeyeceğine, endişe duyulan bir konuda çok iyi bir duruma geçileceğine, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına ve herhangi bir iş için bir karar vereceği zaman oturup uzun uzun düşüneceğine, zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında okey oynayan gördüyseniz:

  • Sevdiğinize karşı olan anlayışlı tutumunuz, onu çok etkileleyecek.

Kahve falında okey oynandığını görmek ağız tadının, keyfinin ve huzurunun kaçacağına, işinin gücünün yaver gideceğine rivayet eder.

Kahve falında okey oynayanları görmek neşesini ve ağız tadını kaçıracağına, aklını karıştıracağına ve kendisini kararsız ve belirsiz hallere getireceğine, sevdiği insanlar tarafından her zaman el üstünde tutulup akranlara kişilik olarak örnek gösterileceğine rivayet eder.

Kahve falında okey oynayan görmek etrafındaki bazı kişilerden çok büyük ihanetler göreceğine, kaygılı bir ruh halinin sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında okey taşı görmek bir sebeple sıkıntılı durumlara düşeceğine, günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına delalet etmektedir.

Kahve falında okey oynadığını görmek maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına ve rahatsız olacağı bir ortama gireceğine, ancak biraz sabırlı olunması ve daha dikkatli davranılması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, rahat bir nefes alınacağına delalettir.

Kahve falında okey ıstakası görmek çevresindeki kimselere şüpheyle bakmaya başlayacağına, başına türlü melanetlerin ve musibetlerin geleceğine işaret eder.

Kahve falında okey taşlarını görmek kısmetlerin ve işlerin açılacağına, yanlış adımlar atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında okey görmek hayallerin gerçeğe dönüştürülmesi için gidilen yolda zor duruma düşüleceğine, birçok sıkıntılı ve sorunlu durumla karşılaştırılacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir