AnaSayfa / Genel / Kahve falında dişin oyulduğunu görmek

Kahve falında dişin oyulduğunu görmek

Kahve falında dişin oyulduğunu görmek zorlukların yakın zaman içinde biteceğine, cesaret gerektiren işlere gireceğine, sevdiği kişiler tarafından çok hayırlı bir işe sokulacağına, bu iş sayesinde kendisine yeni ve hayırlı kapılar açan kişiler ile tanışacağına, aile bireylerinden birisi ile herkesi şaşkına çevirecek bir işe gireceğine, alınan önlemlerin herhangi bir yarar sağlamayacağı, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına, devlete hizmet etmeye, böylece insanların kalbini kazanmayı ve dualarını almayı hak etmiş olacağına, huzur kaçıran olayların sona ereceğine, hayatının ve düzenin bu nedenlerden ötürü adeta alt üst olacağına inanılır.

Kahve falında dişin oyulduğunu gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız biraz durulabilir.

Kahve falında oynayan dişi çekmek iş hayatını baltalayacak bir kişi yüzünden iş hayatının sona ereceğine, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girerek çok başarılı işler ortaya koyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dişin oyulduğunu görmek çevresinde olan bitene karşı daha bir dikkatli olacağına, tartışmaların yakın zaman içinde ve zahmet çekilmeden ortadan kalkacağına yorulur.

Kahve falında dişi oyulmak aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına ve çok iyi günler göreceğine, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine ve yaşanan kırgınlıkların son bulacağına delalet eder.

Kahve falında dişin oyulmasını görmek mesleğindeki verimliliğinin artacağına bu sayede elinin bollaşacağına, imkanlarının genişleyeceğine, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine tabir olunur.

Kahve falında dişinin oyulduğunu görmek işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine, çok zor zamanlar geçirileceğine sorunların ve sıkıntıların günden güne artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dişin oynamasını görmek hatta gerekirse bu uğurda herkesi karşısına alarak yine her şeyi arkasında bırakmayı dahi göze alabileceğine, arka arkaya hoşluklarla karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında beyaz oğlak oynarken görmek kinin, nefretin ve düşmanlığın çoğalacağına, aile hayatının günden güne daha kötü bir duruma geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında oğlunu top oynarken görmek hayatın alınacak haberler üzerine düzene gireceğine, sağlığının ve ağız tadının da hep yerinde olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir