AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüleri oynarken görmek

Kahve falında ölüleri oynarken görmek

Kahve falında ölüleri oynarken görmek bazı kötü kişilerle muhatap olacağına, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, bu yüzden insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına, sert bir tutum sergilenmesinden ötürü büyük bir zarara uğranılacağına, zor durumda kalınacağına, anne baba duasının alınacağına ve yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların biteceğine ve çocuklarla ilgili bir iş yapılacağına, içine düşeceği zorluklardan kendisini ancak yine onun kurtaracağına, işinin istediği gibi yürümeye başlayacağına yorulur.

Kahve falında ölüleri oynarken gördüyseniz:

  • Bazı kişilere olan ilginizi kaybedebilirsiniz ya da bazı kişilerin dikkatini üzerinizde tutmakta zorlanabilirsiniz.

Kahve falında ölü oynarken görmek zarar edilen bir dönemin biteceğine, yaptığı işlerin durma noktasına geleceğine yorulur.

Kahve falında ölüyü oynarken görmek tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına, şansının açılacağına, işlerinin büyüyeceğine, çevredeki insanlardan da destek alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölüleri oynarken görmek sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, hayırlı kişiler ile çok güzel bir ortaklık kurulacağına, işlerinin kötü gidişinin bir son bulacağına delalettir.

Kahve falında ölünün oynamasını görmek şansının ve bahtının açılacağına, hayatının güzelleşeceğine, yeni ve rahat bir hayata sahip olacağına inanılır.

Kahve falında kocasını oynarken görmek mubah olan kavramlardan ve gerçeklerden uzaklaşacağına, Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine, kısa süre içinde işlerinde çok büyük bir ferahlık yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında oyun oynandığını görmek işinde büyük başarılar alacağına, işinde bol kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında futbol oynayan birini görmek yollarının aksiliklerle kapanmayacağına, rakiplerin ve çekemeyenlerin bu sayede yenilgiye uğratılacağına ve rahata erileceğine inanılır.

Kahve falında tenis oynayanları görmek helal olan ekmeğe, makbul olan mallara kavuşacağına, uzun zamandır hiç olmadığı kadar mutlu ve rahat olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir