AnaSayfa / Genel / Kahve falında düğünde oynayan görmek

Kahve falında düğünde oynayan görmek

Kahve falında düğünde oynayan görmek beklenen bir mevkiye terfi alınacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına, olayın ağız münakaşasına varacağına, evdeki bu huzurlu ortamın fal sahibinin meslek hayatında da başarılı olmasına vesile olacağına, hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, atılacak adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine ve herkesin el sıkışıp barışacağına, zararların daha çok çalışmayla telafi edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında düğünde oynayan gördüyseniz:

  • Sizi rahatsız eden kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında düğünde oynayan görmek çevresindekilerle hoş sohbet ve uyum içinde olacağına, hayallerinin ve isteklerinin karşılık bulacağına, gönülden arzuladıklarının da hayırlısıyla kendisine nasip edileceğine işaret eder.

Kahve falında düğünde oynayanları görmek huzur içinde yatacağına, hasret kaldıklarına kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında düğünde oynayan insan görmek yakaladığı bu şansın garanti olacağına ve hayat boyu süreceğine, yakın bir arkadaşın vesilesi ile bir işe girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kendini düğünde oynarken görmek iş aramak ve bu süre zarfında cepten yemek zorunda kalınacağına, eline geçen fırsatları bu yüzden gerektiği gibi kullanamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında babayı oynarken görmek sonradan da haksız olduğunu göreceğine, üzüleceğine, pişman olacağına, fikirlerinin de istediği takdiri toplayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında okey oynandığını görmek şans ve güzellik getirecek insanlarla dolacağına, kazandığı paraların işine ve hanesine büyük miktarda bolluk ve bereket getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölüyü oynarken görmek kazancın ve malın günden güne daha da artacağına, işlerin kısa sürede yoluna gireceğine, iyilik ve merhamet dolu bir kalbin sahibi olacağına işarettir.

Kahve falında oynayanları görmek sorunlardan ve sıkıntılardan çok çaba göstermesine rağmen bir türlü kurtulamayacağına, ruhsal açıdan bunalımda olmaya, kendisine güveninin azalması ile beraber iş hayatında da sıkıntılar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir