AnaSayfa / Genel / Kahve falında futbol oynandığını görmek

Kahve falında futbol oynandığını görmek

Kahve falında futbol oynandığını görmek varolan sorunlarının üzerine yeni sorunların ekleneceğine, özellikle ticaretten yana hak ettiğini alamayacağına, yaşamının güzellikler içinde geçeceğine, hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına, zor durumların tatlıya bağlanacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, şeytana uyacağına, yaptığı yatırımlardan hayır görmeyeceğine, malından ve parasından olacağına, ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine alamet eder.

Kahve falında futbol oynandığını gördüyseniz:

  • Arkadaş çevreniz vasıtasıyla tanışacağınız birisinden ani bir yaklaşım görebilir, bir yere davet edilebilirsiniz.

Kahve falında futbol oynayıp gol atmak sorunlarını kolaylıkla atlatacağına, zarar ettiği ya da beklemeye aldığı işleri kısa süre içinde düzeltip kara geçireceğine, bir sorun bitmeden üstüne diğerinin geleceğine işarettir.

Kahve falında futbol oynayanları görmek sorunlarının kısa zamanda ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, elde avuçta bulunan paralar ile girilen işte meslek açısından çok üst noktalara gelineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında futbol oynayamamak kendisinden beklenmeyen üstün bir performans göstererek sevdiklerini ve ailesini gururlandıracağına, girilen işlerde bir türlü tutunulamayacağına işaret eder.

Kahve falında kendini futbol oynarken görmek aile hayatında da kötü günlerin yaşanacağına ancak verilecek doğru kararlar ve sevilen kişilerin destekleri sayesinde bu durumun sona ereceğine, kararsız kalınmasından ötürü büyük bir parasal kayba uğranacağına ve zorluk çekileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında futbol oynandığını görmek yakın akrabadan gelecek habere, dileğinin ve isteklerinin yerine geleceğine yorulur.

Kahve falında futbol oynayan birini görmek elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, birbirlerinin sıkıntılarına koşulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında futbol maçında gol atmak huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, istediği her şeye yaşamı boyunca sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında futbolcudan imza almak bankada önemli oranda parasının, birden fazla evinin ve arabasının ayrıca kendisine bolluk, bereket, ömür boyu kazanç getirecek bir işinin olacağına, pek çok kimseye yardımlarda bulunacağına, maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına ve sevap işleyeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir