AnaSayfa / Genel / Kahve falında oynarken görmek

Kahve falında oynarken görmek

Kahve falında oynarken görmek alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına, zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine, insanlarla iç içe olacağına, istediği hayatı yavaş yavaş inşa etmeye başlayacağına, hareketlerine ve yaşamına çeki düzen vermek isteyeceğine, ailevi konularda çok daha fazla sorumluluk alınacağına, verimliliğinin de artacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine, özlem gidereceğine ve çevresinin kalabalık olacağı günler yaşayacağına, bir sebeple daha dikkatli ve hızlı olunması gerektiğine, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına inanılır.

Kahve falında oynarken gördüyseniz:

  • Belli anlaşmalarda, pazarlıklarda veya yapılacak planlarda siz istediğinizi rahatça alabilirsiniz.

Kahve falında oynayan gelin görmek insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine, moralinin, keyfinin kaçacağına, kafasının karışacağına ve bir türlü sağlıklı bir karar veremeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında çiftetelli oynayan birini görmek tüccarsa bundan böyle işlerinden daha fazla kar sağlayacağına, ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında futbol oynayıp gol atmak yaşadıklarının kendisi için ders niteliği taşıyacağına, bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine, rahatın kaçacağına işaret eder.

Kahve falında babayı oynarken görmek geçim derdinin kalmayacağına ve uzun zamandır askıya alınmış olan amaçların gerçekleşeceğine, başarısının artacağına, hayatının da istediği gibi yürüyeceğine yorulur.

Kahve falında oynayan dişi çekmek sorunlu bir kişi ile muhatap olmak zorunda kalacağına, yaşam standartlarının yükseleceğine, iyileşeceğine, mallarının ve parasının çoğalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölüyü oynarken görmek ticaret ile uğraşılıyorsa bol kazanç getiren ortaklıklar yapılacağına, hane içinde aile fertlerinin sayısının artacağına yorulur.

Kahve falında oymalı koltuk görmek sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına, çocuklarından yana istediği saygıyı, sevgiyi ve hürmeti göreceğine delalettir.

Kahve falında dişin oynamasını görmek çekilen zahmetin sona ereceğine, şansın yüzüne güleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir