AnaSayfa / Genel / Kahve falında oynandığını görmek

Kahve falında oynandığını görmek

Kahve falında oynandığını görmek zahmetli durumların sona erdirileceğine, kazancın günden güne daha da arttırılacağına, kendisini yıpratacağına buna karşılık isteklerini yerine getiremeyeceğine, arzuların gerçekleşeceğine, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına, işlerin düzeleceğine, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına, verilen sözlerin tutulacağına, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, iş hayatının tamamen bozulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında oynandığını gördüyseniz:

  • Yeni şeyleri başlatabilmek için bazı kimselerden destek görmeniz gerekiyor.

Kahve falında oyun oynayanları görmek arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına, adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine, iş hayatında ve aile hayatında huzurlu günler göreceğine ve dürüst ve helal para kazanmak için alınteri dökerek çalışan biri olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında saçıyla oynandığını görmek sıkıntıların sevilen bir kişiden destek sayesinde çözüm bulacağına, hastalıkların uzak duracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında oyulmuş patlıcan görmek ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, ancak karşısına çıkan bazı sevimsiz olaylar yüzünden etrafındaki insanlar ile tartışacağına ve sinirlerinin yıpranmış olmasından dolayı sevdiği kişileri biraz üzebileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dişin oynamasını görmek çok güzel ve büyük bir düğünün ardından mutlu ve huzurlu bir yuva kurularak çok mutlu bir hayat sürüleceğine, evliliğinde hanedeki rızkının bol olacağına işarettir.

Kahve falında eski sevgiliyi oynarken görmek sevdikleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağına, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, huzurlu günlerin geleceğine işaret eder.

Kahve falında saçla oynandığını görmek karamsar olacağına, canının derdine düşeceğine, bir arsa veya kirada olan evini satarak borçlarını ödeyip, temize çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında düğünde oynayan görmek dertlerini ve sorunlarını bir tarafa bırakacağına, maddi açıdan borçların ödeneceğine, kazanılan paranın artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölünün oynamasını görmek üzüleceğine ve yıkılacağına, sorunların ardı ardına geleceğine, işlerin çok kötü bir hale geleceğine, içine düşülen çıkmazdan kurtuluşa erilemeyeceğine, iş hayatında çok kısmetsiz olunacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir