AnaSayfa / Genel / Kahve falında dişin oynamasını görmek

Kahve falında dişin oynamasını görmek

Kahve falında dişin oynamasını görmek uzun zaman önce çok tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, çok mutlu bir yuva kurulacağına, hayır, iyilik ve güzellik bulacağına, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına, hasadının tarlasında kalacağına, aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine, yeni ve daha güzel bir hayata sahip olacağına, sıkıntıların yakın zamanda gelecek bir aile büyüğü sayesinde aşılacağına, yeni bir eve taşınılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, aile hayatının çok güzel bir hal alacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına işaret eder.

Kahve falında dişin oynamasını gördüyseniz:

  • Sizi yanlış anlamasınlar.

Kahve falında dişin oynamasını görmek miras gibi konularda adil bir karar sonucu kişinin hak ettiklerini alacağına, işlerindeki şansının ve kısmetinin hiç bozulmayacağına, hayatının afiyet içinde geçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında oynayan dişi çekmek yaptığı iyiliklerin görülmeyeceğine, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dişin oyulmasını görmek işinden ve ekmeğinden olacağına, zorluğa, zahmete ve derde düşeceğine, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine alamet eder.

Kahve falında dişi oyulmak dara düşeceğine ve keder sahibi olacağına, üzüntülerin ve endişelerin yakın bir zamanda biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dişinin oyulduğunu görmek çok kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, büyük başarılara işlere imza atılacağına, malını ve canını riske edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dişin oyulduğunu görmek hayallerinin, isteklerinin, amaçlarının ve beklentilerinin de gerçekleşeceğine, kurduğu hayatta yeni bir işe gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında top oynayan birini görmek yaşamına heyecan ve renk geleceğine, yapılan işlerin çok büyük sorunlar yaratmaya başlayacağına inanılır.

Kahve falında birini top oynarken görmek uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına, bir sebeple büyük tartışmalar yaşanacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir