AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçla oynandığını görmek

Kahve falında saçla oynandığını görmek

Kahve falında saçla oynandığını görmek hayırlı kişilerle dostluk kurup çok mutlu olunacağına, yakın zamanda başınıza bazı sıkıntılar geleceğine, hayallere kavuşulacağına, yüzünün eskisi gibi güleceğine ve çok büyük bir sevinç duyacağına, anne ve baba ile iplerin kopma noktasına geleceğine, eğitim hayatında başarıların artacağına, sosyal hayatından geri kalarak yalnız bir hayat süreceğine, yeni bir dış görünüşe, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, bu sayede içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına yorulmaktadır.

Kahve falında saçla oynandığını gördüyseniz:

  • Bazı şeyleri farklı şekilde ele almaktan korkmamalısınız.

Kahve falında saçıyla oynandığını görmek sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine, kendisini çekemediği için etrafta olur olmaz laflar edeceğine inanılır.

Kahve falında saçla oynandığını görmek bedeninin de iyileşeceğine, sevinçli haberlerin alınacağına delalettir.

Kahve falında oyulmuş diş görmek giden birinin geri döneceğine, maddi olarak sıkıntılı geçen bir dönemin kapatılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında düğünde oynayan insan görmek karlı çıkacağına, çok büyük ve çok derin değişiklikler yaparak tüm eş, dost ve akrabaların şaşırtılacağına tabir olunur.

Kahve falında oynayan insan görmek kendisini ailesine vereceğine bu sayede huzur bulacağına, her iki tarafın da çok üzüleceğine işaret eder.

Kahve falında kartopu oynayanları görmek ev içinde yaşayacağı bazı sorunlar nedeni ile zor günler geçireceğine, değer verdiği gibi kıymet göreceğine inanılır.

Kahve falında ölüleri oynarken görmek hayal edilen eve kavuşulacağına, ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, bu başarının rüzgârıyla yeni bir işe soyunulacağına delalet eder.

Kahve falında kadınları oynarken görmek çalışmasından arta kalan zamanda, eğlenceli mekânlara gideceğine, kişinin memuriyet makamında yüksek mertebelere ulaşacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir