AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçıyla oynandığını görmek

Kahve falında saçıyla oynandığını görmek

Kahve falında saçıyla oynandığını görmek yönetici makamına geleceğine ve kendisi ile gurur duyacağı önemli ve büyük işlere imza atacağına, dertlerinin yakın bir zamanda biteceğine, büyük tartışmaların yapılacağına, kalp kırıklıklarının yaşanacağına ve kötü sözlerin işitileceğine, her şeyin sarpa saracağına ve talihsizliklerin ardı arkasının kesilmeyeceğine, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, darlanacağına, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, mali sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında saçıyla oynandığını gördüyseniz:

  • Fiziksel enerjiniz aşırı yüklü durumda olabilir.

Kahve falında saçıyla oynandığını görmek aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan fal sahibinin,  rahat bir nefes alacağına ve çok daha hevesli bir şekilde çalışmaya devam edeceğine, keyiflerinin yerinde olacağına yorulur.

Kahve falında saçla oynandığını görmek patron olunacağına, gelirinin daimi olacağına alamet eder.

Kahve falında oyulmuş göz görmek seyahatlere katılacağına, kendisini moral olarak daha iyi hissedeceğine, çok kötü ve sıkıntılı durumlara düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kumar oynayıp para kazanmak yapılan onca şeye rağmen işlerin duracağına, bağlılığı hem de kalıcı bolluğu bulacağına alamet eder.

Kahve falında sevgiliyi oynarken görmek rakiplerine karşı her zaman çok daha güçlü olacağına, kimselere muhtaç olmadan, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında oynayan kadın görmek kendisine fazlaca kar getireceğine, yakın bir zaman içinde kendi işini kuracağına işaret etmektedir.

Kahve falında dişin oyulmasını görmek çok büyük zorluklar ve sıkıntılar çekse bile bu kişi düzelene ve yatağından kalkana kadar bu kişiye yardım etmeye devam edeceğine, işlerinin çoğalacağına, hayatının da daha kolay, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında futbol oynayıp gol atmak keyfinin yerine geleceğine, kısmetin kapanması nedeni ile ticaretin duracağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir