AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevinmek gülmek

Kahve falında sevinmek gülmek

Kahve falında sevinmek gülmek kendisine büyük kar getirecek işler yapacağına, iş hayatında herkesin imreneceği bir konuma geleceğine, kendisini çok büyük bir mutluluğa götürecek bir konuda adım atacağına, yaşamının güzellikler içinde geçeceğine, hayallerine ulaşmak adına ek bir işe girerek programlı bir şekilde devam edeceğine, onlarla arasının açılacağına, başarılarının artacağına, hane içindeki mutluluğunun büyüyeceğine, mesleğinde uzmanlık yapacağına inanılır.

Kahve falında sevinmek gülmek gördüyseniz:

  • Aile çevrenizde ufak tefek sorunlarla karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında sevinmek gülmek çıkılan seyahatten hayırlısıyla dönüleceğine, edilen duaların kabul olacağına, sevdiği kişi ile ilgili olarak kıskançlık duyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gülmek sevinmek çok eğleneceğine, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, zor zamanların biteceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına tabir olunur.

Kahve falında çok sevindiğini görmek işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar getireceğine, elde bulunan imkânların değerlendirilmesi sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kurulacak bir ortaklık sayesinde işlerin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına, bir türlü işin yoluna girmeyeceğine delalettir.

Kahve falında sevinmek mutlu olmak hayati tehlike içeren bu kazadan sonra işlerin aksayacağına, ettiği zararları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına delalet etmektedir.

Kahve falında birini sevindirmek karşısına çıkan zorluklara göğüs gereceğine, sıkıntılarının büyük bölümünü çözeceğine rivayet eder.

Kahve falında ölüye sevinmek fikirlerinin de istediği takdiri toplayacağına, birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına ve böylece yine borçlanacağına, bu durumunda kısır bir döngüye dönüşeceğine yorulur.

Kahve falında önce üzülmek sonra sevinmek eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine, yeni kişilerle tanışacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının sevindiğini görmek şansının ve kısmetinin kapanacağına, işlerinin sekteye uğrayacağına ve gelir kaynaklarının da bir anda hızla düşeceğine, her zaman çok mutlu olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir