AnaSayfa / Genel / Kahve falında oynadığını görmek

Kahve falında oynadığını görmek

Kahve falında oynadığını görmek işle ilgili olarak bir zarar yaşanacağına, özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına ve yeniden aşklarının artacağına, etrafındaki insanlar ile sürekli tartışıp duracağına, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına, ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine, değer göreceğine, bereketli günler geçirileceğine, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, işlerinin kolaylaşacağına delalet eder.

Kahve falında oynadığını gördüyseniz:

  • Hastalıklardan korunmak için iyi bir diyete başlama vakti gelmiş olabilir.

Kahve falında tenis oynadığını görmek makamını kaybedeceğine, çok büyük üzüntüler ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında topla oynadığını görmek gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, kişinin sosyal çevresinin evliliğine olumlu katkılarda bulunacağına tabir olunur.

Kahve falında karnındaki bebeğin oynadığını görmek boş vaktinin hepsini onun yanında geçireceğine ve ileride kendisi gibi herkesin itibar ettiği, inandığı ve sevdiği bir kişi olacağına, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına inanılır.

Kahve falında bilye oynadığını görmek zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, çoğalan kısmetlerle birlikte kişinin ismini herkese duyuracağı projelerde yer alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında saklambaç oynadığını görmek yeteneklerini geliştirmeye, işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına ancak bu durumun kısa sürede çok hayırlı bir hal alacağına rivayet eder.

Kahve falında ölmüş bir kişinin oynadığını görmek büyük mutluluklar yaşanacağına, böylelikle sorunlarının tek tek hallolmaya başlayacağına alamet eder.

Kahve falında kocasının oynadığını görmek birlikte çeşitli işlere girileceğine, yeni insanlarla tanışacağına işarettir.

Kahve falında karnında bebeğin oynadığını görmek işlerin sevilen kişilerin vereceği destekle yoluna gireceğine, üzüntü verici bir duruma düşüleceğine, hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir