AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş bir kişinin oynadığını görmek

Kahve falında ölmüş bir kişinin oynadığını görmek

Kahve falında ölmüş bir kişinin oynadığını görmek sorunların, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, zorlukların artacağına, hayatı boyunca, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına ve elini attığı her işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine, ziyandan ve kendisinden menfaat bekleyen kişilerden uzaklaşacağına, kendisine çok iyi baktığı için sağlığının günden güne daha iyi olacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve çevresindeki insanların tüm dertlerine koşacağına, ebeveynlerinden biri ile ilgili bir sağlık sorunu haberi alacağına, tartışmalı geçecek bir toplantıya gireceğine, kendisini mutlu edecek ve kazanç sağlayacak yeni uğraşlar edineceğine, bazı konularda anlaşamadığı insanlar ile çok uzun konuşmalar sonunda orta yolun bulunacağına işaret eder.

Kahve falında ölmüş bir kişinin oynadığını gördüyseniz:

  • Bol bol sosyalleşmekte fayda var.

Kahve falında bir kişinin oynadığını görmek yaşadığı bunalımdan kurtulacağına, gücünün azalacağına, moralinin bozulacağına bu nedenle de sağlığının da elden gitmesine neden olacak kötü olayların meydana geleceğine tabir olunur.

Kahve falında ölen kişinin oynadığını görmek haksızlığa, fenalığa, kötülüğe uğramadan yaşayacağına, ancak yaşanacak bazı mali krizler yüzünden yakın bir zamanda sıkıntıya düşeceğine ve zarara uğrayacağına yorulur.

Kahve falında iki kişinin oynadığını görmek musibetlerin defedileceğine ve mutluluk ve sevinç dolu günler yaşanacağına, hayali kurulan çalışmalara ve projelere bu sayede kavuşulacağına, iş konusunda kısmetin açılacağına, ferahlığa çıkılacağına, elde edilen kazancın günden güne daha da fazla artacağına, yeni bir yol çizileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş bir kişinin oynadığını görmek sahip olduklarını boş işlerle uğraşmaktan dolayı kaybedeceğine, bir takım sorunlar çıkacağına ve kazancın düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında oynadığı görmek mutluluktan ayaklarının yerden kesileceğine, kendisine güvenli bir gelecek kurmaya çalışırken var olan gücünü kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya geleceğine alamet eder.

Kahve falında dişlerin oynadığını görmek onuru, şerefi ve namusu ile yaşayıp gideceğine, ya da böyle kişilerin olduğu bir ortamda çalışma mecburiyetinde kalacağına işaret eder.

Kahve falında dizide oynadığını görmek eline geçecek olan kazançla çok iyi yerlere ve daha çok para kazanabileceği işlere ulaşacağına, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına tabir olunur.

Kahve falında karnının oynadığını görmek hayallerini gerçekleştirmek için eline geçecek fırsatlara ve şansının yaver gideceğine, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir