AnaSayfa / Genel / Kahve falında bilye oynadığını görmek

Kahve falında bilye oynadığını görmek

Kahve falında bilye oynadığını görmek aşk ve para işle ilgili olarak istenen bütün dileklerin gerçek olacağına, alacağı zaferlere ve başarılara da kendisinin bile inanamayacağına, arkadaşlardan biri ile kurulan işte beklenenden daha büyük kazanç elde edileceğine, çalışmaların yakın bir zaman içinde çok hayırlı sonuçlar vereceğine, üzüntü verici bir duruma düşüleceğine, duyguların karşılık bulacağına, ortaya konacak projelerin kazanç elde etmesi ile sayesinde hayırlı kapılar açılacağına, mutluluğunun artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bilye oynadığını gördüyseniz:

  • Sezgileriniz sizi her alanda doğru yönlendirecek.

Kahve falında bilye oynadığını görmek prensiplerinden asla taviz vermeden dimdik ayakta kalıp, düşmanlarına karşı zayıflık göstermeyeceğine, adını işindeki üstün başarıları ile duyuracağına delalet etmektedir.

Kahve falında renkli bilyeler görmek aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, daha sonra çok iyi bir hale geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında misket bilye toplamak işlerin gün geçtikçe daha da artacağına, saygı duyulan ve kudretli bir insanla karşılaşacağınıza yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil bilye görmek yakın bir zaman içinde aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, hayatının bundan sonraki kısmını yaşayacağı sıkıntılardan sonra çok farklı şekilde yöneteceğine ve planlayacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz bilye görmek çaresizleşeceğine, zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına işarettir.

Kahve falında demir bilye görmek karşılaşılsa bile çok kısa bir sürede üstesinden gelineceğine, yaşanan eksikliklerin giderileceğine ve çok büyük ve güzel işlerde başarı kazanılacağına, sıkıntılı ve sorunlu olunan zamanlarda büyük bir istekle ortak olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mavi bilye görmek fal sahibinin kendisine olan güveninin artacağına, yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, iş konusunda çok doğru bir karar alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kırmızı bilye görmek insanlara koşulsuz güveninin neticesinde zarar ziyana uğrayacağına, bir sebeple aile büyüklerinden birinin kalbinin kırılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir