AnaSayfa / Genel / Kahve falında saklambaç oynadığını görmek

Kahve falında saklambaç oynadığını görmek

Kahve falında saklambaç oynadığını görmek işlerinin açılacağına ve kazancının da istediği oranda artış göstereceğine, anlaşmazlıkların biteceğine, kısa süre içinde bazı üzücü olayların yaşanacağına, onun iyiliği ve güzel huyları karşısında kendisine adeta sırılsıklam âşık olacağına, yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına, aile bireyleri arasında büyük bir işbirliği yapılacağına ve alınan borçların kısa sürede bitirileceğine, tersliklere ve aksiliklere sebebiyet vereceğine, yaptıklarının da tatsız olaylara ve sonuçlara varacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, sıkıntılarını bu sayede çözeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında saklambaç oynadığını gördüyseniz:

  • Sözlerinize dikkat etmezseniz ufak bir çatışma olabilir.

Kahve falında saklambaç oynadığını görmek hem kendisi hem aile bireyleri için büyük bir başarı elde edeceğine, önemli bir makama terfi alacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında saklambaç oynamak planlanan işlerin çok kısa bir zaman içinde ortaya konulacağına, parasal olarak konulan hedeflere varılacağına, firma içerisinde hayırlı bir mevkiye terfi alınacağına, kırılan özgüvenin tekrar inşa edileceğine, çok güzel ve hayırlı bir hayat yaşayıp huzur içinde bir aile hayatına sahip olacağına alamet eder.

Kahve falında saklambaç görmek hayattan daha zevk alacağına, eline geçen fırsatlar sayesinde çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, işine yarayacak bazı kurslara gideceğine delalettir.

Kahve falında zeybek oynadığını görmek ancak bu durumların kısa süre içinde olumlu bir hal alacağına, herkes tarafından özenilecek bir ev hayatına kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yakan top oynadığını görmek çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerini yoluna sokacağına, sorunlarını gidereceğine, maddi zorlukların omuzlarına çökeceğine, hayatını her geçen gün zorlaştıracağına alamet eder.

Kahve falında suyla oynadığını görmek epey zamandan beri üzerinde kafa yorulan bir çalışmanın kısa süre içinde hayat geçirileceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere çok kısa sürede kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında çiftetelli oynadığını görmek aksi takdirde çok üzüleceğine, sevdiği ve çok istediği bir projeyi hayat geçirerek etrafındaki herkesin dikkatini çekeceğine delalettir.

Kahve falında iskambil oynadığını görmek sıkıntılarını ve sorunlarını da atlatması için çok etkili olacağına, ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir