AnaSayfa / Genel / Kahve falında otururken uyumak

Kahve falında otururken uyumak

Kahve falında otururken uyumak hep içinde şüphelerin ve sıkıntıların kalacağına, ailesine ve sevdiklerine kavuşmasında önayak olacağına, maddi anlamda güzel bir gelir elde edileceğine, hayatı boyunca kısmetinin açık olacağına, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, sahip olduğu mal varlığını başkalarına kaptıracağına, hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, ilerleyen zamanlarda çok iyi işlere imza atılacağına, rahatsızlık duyulan konuların tatlıya bağlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında otururken uyumak gördüyseniz:

  • Planlı programlı hareket etmelisiniz.

Kahve falında oturarak uyumak sağlığının bozulacağına, alınan hayır dualarıyla aile hayatında güzel şeyler yaşanacağına ve kısmetin açılıp hayırlı bir kişiyle evlenileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında otururken uyumak yarınlara dair beklentilerin gerçekleşeceğine, hayırlı bir yuva kurulacağına rivayet eder.

Kahve falında arkadaşına oturmaya gitmek bir sebeple istediği kazancı elde edemeyeceğine, girdiği sorunlu bir dönemden çevresindeki insanların büyük desteği sayesinde kurtulacağına, yüz güldürecek sonuçlara ulaşılacağına inanılır.

Kahve falında mezarlıktaki otları temizlemek üzüntü duyduğu birçok konuda istemeden de olsa zor zamanlar yaşanmasına sebep olacağına, kişinin büyük heveslerle girdiği işlerinin başarısızlıkla sonuçlanacağına alamet eder.

Kahve falında ot yediğini görmek bir sebeple çok kısa süre içinde parasal ve ruhsal olarak sıkıntılı bir döneme girileceğine, yapılan hata hakkında iş konusunda deneyim sahibi insanlardan yardım ve destek alınacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir hal alacağına alamet eder.

Kahve falında otururken görmek yeniden hayal kuracak umuda kavuşacağına, yaptığı kötü ve zalimce şeylerden pişman olacağına işaret eder.

Kahve falında otlayan keçi görmek sağlam ve sarsılmaz bir koltuğa oturacağına, aile içinde her şeyin yolunda olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında otlu pide görmek makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine, kendisine ev ve araba gibi şeyler alarak büyük bir zenginliğe kavuşacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir