AnaSayfa / Genel / Kahve falında oturarak uyumak

Kahve falında oturarak uyumak

Kahve falında oturarak uyumak kafasındaki sorunları çözeceğine, kişinin hayatını düzenlemek için bu kimselerden sonuna kadar faydalanacağına, her gün yeni bir bilgi edinmekle kalmayıp, öğrendiklerini hayata geçirmek için de çaba göstereceğine, kişinin başına gelecek uğursuz bir olaya ya da kötü bir musibete, atılan adımların zarar getireceğine, huzur ve mutluluk yaratan olaylar yaşanacağına, büyük mal ve mülk sahibi olunacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, bir sebeple işyerindeki bir kesimi karşısına alacağına, güzel huylarını terk edeceğine, inancını bir kenara atacağına, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında oturarak uyumak gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzu, bankalarla ilişkilerinizi veya bütçenizi ilgilendiren hassas durumlar oluşabilir.

Kahve falında otururken uyumak çok değerli ve saygın insanlar ile tanışacağına, akıllıca adımlar atıp toplum tarafından çok takdir edileceğine, sürekli bir rahatsızlık içinde olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında oturarak uyumak rahata ereceğine, ferahlayacağına, olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına rivayet eder.

Kahve falında melisa otu görmek mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, verilen bir karardan ötürü pişman olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kurumuş ot görmek başka insanları aldatmasına engel olacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın bir zaman içinde sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil otlarda yürümek huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına, kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine inanılır.

Kahve falında yanmış ot görmek maddi sıkıntılarının ortadan kalkacağına ve yüzünün güleceğine, anne ve babanın kalbinin kırılacağına delalet eder.

Kahve falında ot ekmek evlilik konusunda önemli bir adım atacağına, bir anda karamsarlığa kapılacak olan fal sahibinin düşünmeden alacağı kararlar yüzünden daha sonra rahatsızlık duyacağına yorulur.

Kahve falında otlu pide görmek kem gözlü insanlardan uzak, her zaman şanslı ve bahtı açık olarak ilerleme kaydedeceğine, yaptığı işlerle insanların gönlünde taht kuracağına ve hayırlı bir kısmet bulup hayal ettiği gibi bir düğünle evleneceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir