AnaSayfa / Genel / Kahve falında ot yediğini görmek

Kahve falında ot yediğini görmek

Kahve falında ot yediğini görmek fal sahibinin şimdiye kadar hiç üzülmediği kadar üzüleceğine, karalar bağlayacağına, fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, içine düşeceği sıkıntı nedeni ile kafasının karışacağına ve falı kapatan kişinin bir türlü ne yapmaya karar veremeyeceğine, maddi olarak epey kayıp verileceğine, hastalıkların sona ereceğine, onlarla doyasıya vakit geçireceğine, çok büyük ve başarılı işler ortaya konulacağına ve büyük iş sahipleri arasına girileceğine, ortaya koyacağı çalışmaların çok ses getireceğine, maddi ve manevi olarak büyük kazançlar elde edeceğine, insanlar tarafından çok tanınan bir kişi olacağına alamet eder.

Kahve falında ot yediğini gördüyseniz:

  • Çocuklarınıza veya partnerinize karşı aşırı sahiplenici tavırlar içinde olabilirsiniz.

Kahve falında ot yediğini görmek böylece aralarındaki buzların eriyeceğine, çok uzun bir zamandan beri beklenen hayırlı haberlerin en sonunda geleceğine inanılır.

Kahve falında ata ot yedirmek çıkılan yolda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına, kendisinin de bundan büyük mutluluk duyacağına inanılır.

Kahve falında koyuna ot yedirmek çalışmaların ve projelerin beklentilerin üstünde başarı getireceğine, kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil ot yediğini görmek sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine alamet eder.

Kahve falında ineğin ot yediğini görmek yardıma muhtaç herkese büyük yardımlarda bulunulacağına, zamanını Allah yolunda hayır işleriyle geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında arkadaşına oturmaya gitmek bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, hemen ardından yeni bir kararla birlikte işlerin yoluna gireceğine, falı kapatan kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında uzun otlar görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde Allah’ın izni ile kurtulacağına ve büyük kazanç elde edeceğine, plan ve projelerinin kendisi için hayır getireceğine yorulur.

Kahve falında maydanoz dere otu görmek bir sebeple ister istemez bazı kişilere yardım için başvuracağına, gideceği bir yolculuktan ya da yapacağı bir işten sonra yalnız kalmak için bir yere gideceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir