AnaSayfa / Genel / Kahve falında oturup beklemek

Kahve falında oturup beklemek

Kahve falında oturup beklemek elinde bulunan imkânlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, maddi açıdan iyi bir konuma getirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına ve aşkla ve mutlulukla dolu bir ömür geçirileceğine, başarılı işlere girdiği halde kısa süre içinde zarar edeceğine, iş hayatında bunca ilerlemeden sonra gönül işlerine kalbinin kapılarını açacağına, sorunlarının gün geçtikçe daha da artacağına, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, kendisini başarıya götürecek yolda daha emin ve daha hızlı ilerleyeceğine, harama ve zinaya bulaşmadan huzurla yaşayacağına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında oturup beklemek gördüyseniz:

  • Ne istediğiniz konusunda net olmalısınız.

Kahve falında oturup beklemek bazı büyük kişilerden elinde bulunan iş için çeşitli teklifler alacağına, girilen işlerden büyük zarar edileceğine inanılır.

Kahve falında kapının önünde beklemek çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine, buna rağmen içinde barındırdığı pişmanlık yüzünden kendisini hiç affetmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında kıyameti beklemek muradın olacağına, dileklerin yerine geleceğine, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına işarettir.

Kahve falında berberde sıra beklemek fal sahibinin kendisine olan güveninin artacağına, yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, kaçırılan bir fırsatın farklı bir teklif olarak tekrar yakalanacağına alamet eder.

Kahve falında birini beklemek aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlı olduğu konularda onu rahata kavuşturacak yollara ulaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında doğum beklemek sağlık konusunda daha dikkatli olunacağına, rızkın ve kazancın artacağına, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine delalet eder.

Kahve falında sevgilini beklemek başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, elinin bollaşacağına, mallarının ve kazancının çoğalacağına, böylece hayatının da düzene gireceğine rivayet eder.

Kahve falında durakta araba beklemek dertlerin biteceğine, mevki makam sahibi olunacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını büyük bir adım atarak ortadan kaldıracağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir